Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаНајновијеОбавештења

Црвена звезда дочекује ФМП

Кошаркаши Црвене звезде  након велике победе у Милану, нису имали превише времена за одмор, а припрему наредне утакмице почели су већ у Милану, где су одрадили тренинг опоравка у петак.

Меч Црвена звезда – ФМП у оквиру 10.кола АБА лиге  игра се у недељу од 18 часова у хали “Александар Николић” а карте за један од два дербија кола, пуштене су у продају у петак у свим пословницама „Tickets.rs“ по стандардним АБА лига ценама.

Наредни противник црвено-белих је изузетно млада екипа, и једно од најпријатнијих изненађења регионалног такмичења ове сезоне, екипа ФМП-а.

Тренер КК Црвена звезда Драган Шакота:

Играмо са тимом који је испред нас на табели, и сама та чињеница изазива максималан респект. Морамо да им посветимо пуну пажњу, али са друге стране морамо да будемо и максимално опрезни, јер се ради о младој и врло талентованој екипи. Такве екипе знају у оваквим утакмицама да прикажу и још више од својих тренутних могућности. Уз све то, одлично су вођени са клупе од стране њиховог тренера Владе Јовановића. Све то говори да ћемо морати да одиграмо добро како би дошли до бодова који су нам важни у такмичењу, које је за нас поновићу, примарно – рекао је тренер црвено-белих.

Били Берон:

– Играју одлично ове сезоне, млади су растрчани и амбицизони. Морамо добро да се припремимо за ту утакмицу. Тај тим је пун добрих играча, имају добре резултате, побеђују, а против на папиру јачих екипа од себе су губили у неизвесним завршницама. Оно што мора да се понавља и постане стандард је добра игра у одбрани, као што смо то урадили у Милану. Ово је врло важна утакмица за нас и једно од оних које морамо да добијемо – рекао је Берон и позвао навијаче да дођу и пруже подршку екипи након велике победе у Милану, у дуелу са једним од најпријатнијих изненађења досадашњег тока АБА лиге.

Карте за овај меч осим у пословницама „Tickets“, продаваће се и на дан утакмице на благајни хале “Александар Николић”.

 

 

Повезане вести

Leave a Comment