Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Жандер и Иванић: „За Звездино европско пролеће“

Првотимци Црвене звезде Мирко Иванић и Рибеиро Жандер пренели су утиске после победе над Спартаком (3:1), као и очекивања пред утакмицу сезоне против Олимпијакоса која се игра у среду у Атини од 21 час.

Стрелац првог гола и асистент код другог (аутогол Текијашког) у окршају са Спартаком, Рибеиро Жандер блистао је после првенца у црвено-белом дресу.

Хвала Богу на првом голу и у свему што проживаљавам у ове године, нарочито у Црвеној Звезди. Пре свега, желим да честитам и целом тиму која је показала карактер. За неколико минута смо успели да преокренемо резултат чиме смо показали да смо озбиљна екипа. Много ми је драго што сам управо ја био тај који је на неки начин покренуо тим. Хвала и навијачима на подршци, која је као и увек, била на високом нивоу – истакао је Жандер.

Једну од бољих партија пружио је и Мирко Иванић, који је изнео утиске после победе над Спартаком.

– Најбитније да смо узели нова три бода. Уиграни смо све више и мислим да ћемо бити још бољи. Верујем да ћемо наставити са одличним партијама у првенству. Јесењи смо шампиони, имамо велику бодовну разлику у односу на пратиоце. Захвалио бих се навијачима који су нас подржали на најбољи могући начин.

Жандеру је ово био први погодак у црвено-белом дресу, а пред утакмицу са Олимпијакосом очекује добру, али и тешку утакмицу.

Морамо бити фокусирани и концентрисани. Очекује нас велика утакмица, можда и најбитнија ове сезоне. Желим да позовем навијаче да буду уз нас јер ће нам њихова песма дати оно што је неопходно у оваквим мечевима. Верујем да ћемо се вратити насмејани из Атине – рекао је Жандер.

Иванић је нагласио да само колектив води ка европском пролећу.

Ми смо тим и ако тамо будемо дали максимум не сумњам да ће доћи награда. Олимпијакос је једна одлична екипа, али ми се питамо. Имамо довољно времена да се спремимо и да у среду обрадујемо навијаче. Нема изговора, очекује нас најбитнија утакмица тако да ћемо дати све од себе за европско пролеће – закључио је Иванић.

The post Жандер и Иванић: За Звездино европско пролеће appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment