Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОсталоХокеј

Утисци бивших хокејаша о интервјуима везаним за историју нашег клуба

Након великог броја интервјуа из историје хокејашког клуба Црвена звезда, као и бројних фотографија и новинских исечака које смо скупили, замолили смо неке од бивших играча да прокоментаришу за наш портал читав овај пројекат. Ево шта су неки од њих рекли.

Јоже Ковач:

– “Враћање у историју, приче, интервјуи и сећања су израт поштовања и путоказ младђим генерацијама да са поносом носе Звездин дрес и име. Дубоко сам почашћен да сам био и да сам и дан данас део Звездине приче.”

Александар Плаовић:

– “Моји утисци су позитивни. Пионирски подухват вредан поштовања.Значај је у томе што ће долазеће генерације имати документоване податке и сведочења. Мој предлог је да се направи и штампано издање. За сваки случај…ко зна докле ће техника издржати пре него нас изда. Књига је закон!“

Коља Лазаревић:

– “Интервјуи су заправо приказ историје клуба. Важно је што су обухваћене скоро све генерације које су, свака на свиј начин, битне за историју КХК Црвена звезда. Најлепше од свега је што си ти, током рада на овим интервјуима, обновио контакте између нас, бивших играча”.

Александар Шуменковић:

– “Драги Дарио, желео бих да изразим велику захвалност за изузетан труд који си уложио правећи ове интервјуе. Надам се да су читаоци уживали у мноштву предивних прича и анегдота једне изузетне хокејашке генерације. Пуно ти хвала што си био истрајан у својој замисли и што си и нама, играчима, дао могућност да са јавношћу поделимо, након толико година, нешто што смо све ове године носили у нашим душама. Било је предивно читати све чланке и присетити се дивних времена. Још једном, пуно ти ХВАЛА!”

Чаба Ладоцки:

– “Поштовани Дарио, мислим да је све ово добра идеја, да се не забораве стара добра времена. Пуно ми је срце када читам ове историјске приче! Пуно поздрава из Суботице!”

Ненад Илић:

– “За све што је написано могу само да вас похвалим! Велики поздрав за вас и све моје пријатеље!”

Александар Јанковић:

– “Поштовани Дарио, велико хвала на огромном труду и одлично обављеном послу. Сигуран сам да, захваљујући теби, један диван период у историји КХК Црвена звезда неће бити заборављен. Пуно поздрава!”

Александар Косић:

– “Мени је ово око интервјуа фантастичан потез. Заправо, читајући интервјуе, вратио сам се у то пресрећно детињство везано за хокеј, путовањ и халу Пионир! Прочитао сам све интервјуе и заиста су изванредно урађени, бритки, кратки, јасни, а уз то, изношењем разноразних догодовштина интервјуисаних, и јако интересантни!”

Никола Видић:

– “Прочитао сам све интервјуе које сте објавили на порталу. Наравно да ми је драго. Ваши интервјуи буде сећања и верујем да нема никога од бивших играча који то читају, а да им није драго. Свакако да увек има и понека примедба. Свако од нас има своја виђења појединих догађаја, па тиме и сопствена сећања. А доста времена је прошло. Уосталом, вероватно ће и у овим мојим одговорима неко открити нека ситна непоклапања. Али, то су заиста ситнице према осећајима које ови интервјуи буде.”

Вукан Марковић:

– “Стварно сам уживао читајући интервјуе неких мојих идола и саиграча, и то ме вратило у срећно детињство. И лепо је што се неко сетио тих величанствених дана тог спорта.“

Марко Јулоски:

– “Пре свега да те похвалим за велики труд и напор који улажеш да промовишеш хокеј. Просто помислим да нема овог сајта не знам да ли би људи знали да постојимо. Сигуран сам да људи који воле хокеј читају у једном даху интервјуе са бившим играчима. Такође, и ја прочитам све што напишеш и задивим се сваки пут како дођеш до бивших хокејаша који нису крочили у Пионир деценијама (свака част).
Сигуран сам да имаш незахвалну улогу да пишеш о хокеју који је, назалост, у Србији на доњој доњој лествици спортова. Ми који радимо и ти који пишеш, боримо се заједнички да подигнемо хокеј на степеник више”.

Урош Алексић:

– “Све похвале за идеју и труд новинара који је на овај начин успео да сачува траг на те догађаје, и да љубитељима хокеја и навијачим дочара део непоновљиве атмосфере из тог периода. Браво!”

Иван Богдановић:

– “У мору информација које свакодневно долазе до нас, постоји један кутак обојен у црвено-бело. Ту се могу наћи најновији подаци о нашем вољеном тиму, али се за разлику од сличних портала овде могу прочитати и вести о хокеју, што мене посебно весели. Поред извештаја са утакмица разних категорија, овде се могу наћи и разговори са садашњим и бившим играчима нашег клуба. У тим разговорима интересантни су ми и питања и одговори, који су у вези са Звездом, хокејом и животом. Управо зато ми је задовољство да пратим ваш портал, који ме изнова обрадује новим причама и враћа ми наду да хокеј има будућност у Србији. Спортски поздрав, Иван”

Љубомир Ђорђевић:

– “Неке интервјуе сам прочитао, али не све. Мислим да је супер идеја да се негде забележи историја хокејашког клуба.”

Јовица Рус:

– “Па, ово је фантастично. Ово је најбоља ствар која се десила у промоцији клуба од како постоји КХК/СКХЛ Црвена звезда.”

(извор: czbg.net)

Повезане вести

Leave a Comment