Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

Милојевић: „Даћемо све од себе“

Црвена звезда је стигла у кишовиту Атину где ће сутра од 21 час играти последњи меч групне фазе Лиге шампиона против Олимпијакоса. Тренер Владан Милојевић верује да ће његов тим одиграти добар меч, да ће позитивним резултатом остати на трећем месту групе Б и обезбедити пласман у нокаут фазу Лиге Европе.

Победа или реми остављају српског шампиона у пролећним борбама Лиге Европе, али против црвено-белих са Пиреја шеф струке Црвене звезде Владан Милојевић жели да тим одигра како најбоље уме. На прес конференцији на стадиону „Караискакис“, наш тренер сутрашњи дуел означио је као веома важан.

Кад причамо о великим утакмицама оне имају велики улог. Моја филозофија је да су све утакмице велике, посебне и битне. Дошли смо до последњег меча у групној фази Лиге шампиона и играмо за пролазак у Европу а било би сјајно за нас али и за српски фудбал да успемо у намерама. Ми шест месеци играмо нон-стоп и не знам у ком смо месецу играли најбитније мечеве. Имамо шансу да направимо нешто велико за нас, наше навијаче и српски фудбал. Изазов је пред мојим играчима, даћемо све од себе. Немамо оптерећење, од играча ћу тражити да буду оно што јесу. У претходним мечевима нисмо показали оно што можемо и желимо сутра да одиграмо добру утакмицу против једног одличног противника – рекао је Милојевић.

Грчки великан има веома квалитетан тим, подвукао је Милојевић.

– Олимпијакос игра савремен фудбал, тимски фудбал за разлику од ранијих периода кад су имали више индивидуалаца. Кад играју на свом терену они су увек фаворити, али сутра нека победи онај ко буде бољи.

Кадровска ситуација је добра, сем повређеног Душана Јованчића који није допутовао сви фудбалери су спремни за меч.

Знам састав, свих 20 фудбалера који су допутовали могу да конкуришу за стартну поставу. И Боаћи је спреман, у доброј је кондицији а видећу колико временски ћемо га користити на мечу – закључио је Милојевић.

Црвена звезда после пет кола групне фазе има три бода, Олимпијакос само један па је математика јасна. Победа над истим ривалом на стадиону „Рајко Митић“ од 3:1 даје за право нашој екипи да са много оптимизма уђе у најважнији меч на крају полусезоне.

The post Милојевић: Даћемо све од себе appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

2 comments

ĐOLE BARI 91 дец 11, 2019 at 23:00

MARŠ IZ ZVEZDE DŽUKELO I VODI ŽANDERA KOJEG SI TI DOVEO I LA PREVARU . UVODIŠ U IGRU DVA NEUPOTREBLJIVA IGRAČA BOAĆIJA I LA PREVARU UMESTO DA UVEDEŠ VULIĆA DA DRŽI LOPTU,APSOLUTNA NULO TRENERSKA M A R Š IZ ZVEZDE

Reply
калуђерица1 дец 11, 2019 at 09:12

Из твојих уста у Божје уши, стално то исто говориш али слабе вајде од тих речи али ја се најискреније надам да ћемо дочекати пролеће у лиги Европе… СРЕЋНО ВЕЧЕРАС ЗВЕЗДО.

Reply

Leave a Comment