Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

Добра атмосфера на тренингу

Фудбалери Црвене звезде вечерас су од 19 часова по локалном времену одрадили последњи тренинг на стадиону „Караискакис“ пред сутрашњу утакмицу шестог кола Лиге шампиона против Олимпијакоса.

Тренер Владан Милојевић је после уводних 15 минута загревања, који су пратили бројни српски али и грчки новинари и неколико тв кућа, одрадио са екипом оно што је планирао. Наши играчи су били прилично расположени, орни да сутра покажу квалитет и да покушају да обезбеде европско пролеће. Послужило их је и време јер је киша престала да пада пре тренинга па је рад на температури од 13 степени био идеалан. Тренинг првог тима пратили су челници нашег клуба, председник Светозар Мијаиловић, почасни председник Драган Џајић, генерални директор Звездан Терзић, спортски директор Митар Мркела, председник Скупштине Ратомир Дујковић, али и легенде нашег клуба Владимир Петровић, Зоран Филиповић, Станислав Караси, Бошко Ђуровски.

Стадион Олимпијакоса „Караисакис“ једно је модерно фудбалско здање, терен је одличан а домаћин је најавио да ће сутра бити испуњен до последњег места. Капацитет је са 42.450 током комплетног реновирања 2004. за Олимпијске игре у Атини био смањен на 32.115. Као веома акустичан покривен стадион сјајан је објекат и за одржавање великих концерата, а током 2005. био је и биоскоп на отвореном.

The post Добра атмосфера на тренингу appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment