Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОбавештењаФудбал

Дегенек: „Све је ово фудбал“

Болан пораз у 88. минуту оставио је маха на многе фудбалере, а Звездин дефанзивац Милош Дегенек пренео је утиске после неуспеха нашег клуба у Атини.

 

– Мислим да смо имали утакмицу у нашим рукама. Требали смо да дамо гол, јер смо то игром и залагањем заслужили. Нисмо искористили шансе, они јесу. Имали су прилике и пре тог једанаестерца, али је Борјан и вечерас био феноменалан. Као одбрана смо одлично деловали током целе утакмице, али просто нисмо имали среће. Можда је и до те крвничке жеље за голом коју у овом тренутку немамо. Не кривим Жандера, ни Томанеа, све је ово фудбал – нагласио је Дегенек и додао:

– За мене не постоји ништа горе него кад у фудбалу овако примиш гол пред сам крај меча. Жао ми је. Надам се да ће навијачи стати уз нас и да ће нас бодрити као и до сада. Окрећемо се домаћим такмичењима. Стремимо ка томе да освојимо дуплу круну ове сезоне.

У фудбалу се дешавају многе неправде, боља екипа некада не прође даље, а наш стамени штопер истиче да се из овог меча морају извући поуке и наставити још јаче ка наредним циљевима.

– Ми смо вечерас заслужили да макар освојимо бод и прођемо даље, али то се није догодило. Многи велики клубови су испали попут Ајакса. Понаваљам све је ово фудбал и морамо да дигнемо главу горе и наставимо даље – закључио је Милош Дегенек.

Повезане вести

4 comments

mitar дец 12, 2019 at 18:17

Prodati ( oterati ) sve ama bas sve igrace , najuriti Terzica ,Milojevica ,Mrkelu i poceti sa omladincima , E TO CE BITI FUDBAL !!!!

Reply
krvavi zvezdas-DE дец 12, 2019 at 15:47

sve ovo nije fudbal..ovo je samo pranje para sa dovodjenjem po 10 igraca od kojih ni jedan nije ni za beogradsku zonu

Reply
Veteran Sever дец 12, 2019 at 11:30

Sladak je ovaj Degenek…ko secerna bolest…

Reply
звездан дец 12, 2019 at 10:36

Било је и биће пораза,али нико да одговори да откада је политика ушла у клуб губимо идентично јер питање ко доводи Максинмовића(Бордо,Жардела,Туторића Ранђеловића и сл

Reply

Leave a Comment