Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Борјан: „Навијачи, дођите у недељу да заокружимо успешну јесен“

Црвену звезду у недељу од 15 часова очекује одложени меч шестог кола Суперлиге Србије против Чукаричког на стадиону „Рајко Митић“. Наш клуб је већ освојио јесењу титулу, са утакмицом мање има 10 бодова предности у односу на првог пратиоца Војводину, која је завршила сезону.

Несрећни пораз и елиминација од Олимпијакоса у Лиги шампиона, неће оставити трага на екипу која се на стадиону „Караискакис“ показала у добром светлу, имала бројне прилике, није искористила пенал , тврди феноменални голман Милан Борјан. Пуне трибине против Чукаричког дале би додатну снагу да се добра полусезона заврши успешно.

Штета што нисмо прошли даље у нокаут фазу Лиге Европе, али Боже мој, све је то фудбал. Генерално смо имали још једну успешну сезону, други пут заредом играли смо Лигу шампиона, током целе године остваривали веома добре резултате. Остало нам је првенство и куп и волео бих да навијачи у недељу дођу и добро попуне стадион јер нам је ово последња утакмица у овој години, а веома је значајна. Саиграчима и мени би то заиста много значило, па се надам да ће Делије испунити трибине, направити сјајну атмосферу као много пута до сада. Ми ћемо са наше стране на терену учинити све да их обрадујемо новом победом и да на један леп начин заокружимо годину и прославимо јесењу титулу. Навијачи би требало да верују у ову екипу јер ми верујемо у себе – истиче Борјан.

Чукарички је добра екипа, млада, полетна а тренутна двоцифрена предност у односу на Војводину не може да промени приступ шампиона према обавезама и утакмици.

Предност јесте значајна али све то може да се промени на пролеће. Због тога ми увек гледамо само нас, не осврћемо се иза себе већ посматрамо оно што нас чека. Наша филозофија је већ позната, у сваки меч улазимо да победимо и да освојимо дуплу круну ове године. Ја верујем у то, као што верујем у наше навијаче – уверава један од најбољих играча нашег тима.

Цене улазница за овај сусрет су јединствене, 100 динара за све трибине. Очекујемо вас да дођете и подржите наш тим како би још једну изузетну полусезону завршио победнички.

The post Борјан: Навијачи, дођите у недељу да заокружимо успешну јесен appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

6 comments

dusan дец 14, 2019 at 14:08

borjane, brate, hvala ti na svemu. a drugarima poruce da su jesen zaokruzili protiv zagoraca, bajerna i totenhema. ako ovako nastavimo zagorci ce pet da nam daju

Reply
Otpisani101 дец 14, 2019 at 08:18

Borjane tebi svaka cast…sta ljudi da gledaju?…mucenje ,sporost i pre svega dosadnu zvezdu…strance?…pa oni nisu prevaga ni protiv surdulice a o evropi i da ne pricamo…kako komsije pogodise sve strance mi nijednog…mrkela ostavka pa na marakanu…

Reply
VLADIMIR дец 13, 2019 at 21:24

Borjane druze…zajebi demagogiju,ti si jedini koga navijaci nisu prozivali u poslednje vreme,kakva uspesna polusezona,sezona,ZVEZDA je pojam,zakon a tvoje kolege kao i uprava to jos nisu shvatili…opet ponavljam tebi kapa dole a ostalima…

Reply
mitar дец 13, 2019 at 19:43

Kako uspesna crni Borjana , nikad teza , nikad gora .

Reply
Jovica дец 13, 2019 at 19:28

Ja svakako sa svoja dva sina dolazim ako u timu i u rezervana ne budu Zander, Tomane, Kanjas, La Para ….. a verujem i mnogi drugi. Ajmo da ovu utakmicu obeleze deca koja su ponikla u Zvezdi i pojačanja koja su pokazala da vrede. Sto se mene tiče mogao bi od ovih stručnjaka da zaigra samo Mateo. Ubacite nasu decu.. neka izgaraju na terenu a rezultat neka bude kakav bude…..

Reply
Hadži Dragan NBG дец 14, 2019 at 12:59

Tako je brate i ja dolazim. Kad je najteže treba biti na Mari.

Reply

Leave a Comment