Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОсталоСтони тенис

Изађеш на терен када је најтеже и победиш…

…управо овим речима великог глумца и још већег Звездаша, на жалост покојног Небојше Глоговца, може се описати предстојећи викенд у којем ће наше стонотенисерке и стонотенисери наступити у мечевима који ће у много чему креирати наставак сезоне и сигурно утицати на крајњи исход првенствених такмичења.

Црвено-беле даме у суботу 14. и недељу 15. децембра очекује дупли програм. Прво ће у суботу са почетком од 15 часова у дворани на западној трибини стадиона „Рајко Митић“ дочекати четвртопласирану екипу Прве лиге Србије у стоном тенису за жене СТК Чока из истоименог места, а само дан касније на истом месту са почетком од 18 часова следи велики дерби са лидером и до сада не пораженом екипом Домбоша из Малог Иђоша.
Наше стонотенисерке тренутно заузимају трећу позицију на прволигашкој табели са скором од шест победа и једног пораза и испред њих су само екипе Домбоша и новосадског Флипа. Управо су Новосађанке једина екипа која је црвено-белима нанела једини овосезонски пораз и то у 5. колу у Новом Саду резултатом 4:1.
Евентуалним успесима у предстојећим мечевима наше девојке би се знатно приближиле овосезонски плановима, а то је повратак у елиту српског женског стоногтениса након једне године такмичења у нижем рангу.

За разлику од девојака, наши стонотенисери предстојећег викенда очекује само један сусрет, али вероватно и меч сезоне. Црвено-бели су претходног викенда имали дупли програм и након тријумфа над суботичким Спартак Инфостудом уследио је пораз на гостовању новосадском Радничком (први овосезонски пораз) и очекује их дерби сусрет са званичним шампионом екипом Баната из Зрењанина.
Управо Црвена звезда, Раднички Нови Сад и зрењанински Банат држе три челне позиције суперлигашког каравана и евентуалним тријумфом у предстојећем сусрету наши стонотенисери направили би велики корак унапред када је борба за шампионски пехар у питању.
Сусрет између Црвене звезде и Баната на програму је у суботу 14. децембра са почетком од 19 часова у дворани на западној трибини нашег највећег стадиона.

СТК Црвена звезда и портал „мојацрвеназвезда.нет“ позивају све Звездаше и љубитеље стоногтениса да дођу у дворану и својим присуством помогну Нади Кандић, Марији Стајић, Мињи Владимиров, Вери Пејчић, као и Николи Стругаревићу, Марку Јевтовићу, Жељку Машовићу и Владимиру Радоњићу да остваре важне тријумфе и приближе се испуњењу заједничких циљева.

Повезане вести

Leave a Comment