Moja Crvena Zvezda
Featured Važne vesti Važno Evropska takmičenja Košarka Najnovije

Pobeda Crvene zvezde u „ONE TEAM“ utakmici

I ove sezone KK Crvena zvezda mts uzeo je aktivno učešće u „ONE TEAM“ aktivnostima, a kulminacija celokupne akcije bilo je 13.kolo Evrolige koje je ove sezone u potpunosti posvećeno „ONE TEAM“ games.

U ovogodišnjem izdanju „ONE TEAM GAMES“ učestvovali su svi klubovi koji nastupaju u Evroligi i Evrokupu (42 ukupno), a sve aktivnosti pre i tokom utakmice još jednom sui male za cilj da navijačima daju bolji uvid i shvatanje važnosti ovakvog rada u lokalnim zajednicama. Učesnici u lokalnim „ONE TEAM“ programima bili su aktivni učesnici zvaničnog predstavljanja startnih petorki, sudija i zvaničnog podbacivanja lopte pred utakmicu Crvena zvezda mts – Kirolbet Baskonia Gasteiz.

Osim aktivnosti tokom pauze u poluvremenu, svi igrači i učesnici utakmica obeležili su e ovo kolo i važnost „ONE TEAM“ programa na još jedan način – svi su nosili plave pertle na svojim patikama sa natpisom “Svi smo mi jedan tim”.

Tako su se pre utakmice i svi igrači slikali sa tirkiznim pertlama „ONE TEAM“, kao tandem ovu akciju su promovisali i Čarls Dženkins i Met Džening, a još jedan novitet i važan detalj bio je prisustvo po jednog predstavnika „Specijalne Olimpijade“ na klupi oba tima tokom utakmice.

Sada već standardni program na poluvremenu i svojevrsnu trening utakmicu vodio je trener mlađih selekcija KK Crvena zvezda Ivan Pavlović, dok su drugi deo aktivnosti na drugom delu terena vodile “čirlidersice” našeg kluba.

Osim dobre zabave pre i tokom utakmice, na kraju meča, koji se rezultatski nije povoljno završio po crveno-bele, za decu iz Specijalne Olimpijade ostaće svakako u lepom sećanju i grupna fotografija sa „ONE TEAM“ ambasadorom KK Crvena zvezda mts Ognjenom Dobrićem.

KK Crvena zvezda mts koji već godinama aktivno učestvuje u podizanju svesti našeg društva u svim vrstama društveno-korisnih aktivnosti i ove godine je sa ponosom promovisala ideje „ONE TEAM“ programa.

KK Crvena zvezda mts

The post Pobeda Crvene zvezde u „ONE TEAM“ utakmici appeared first on SD Crvena zvezda.

Tekst na sajtu SD

Povezane vesti

Komentari

avatar
 
smilegrinwinkmrgreenneutralarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouthsmehplezmigskenjbatinarazmcudisokkitahmmmmfacepalmgreenslavitrofejkezsok2udartompuskezzzsmeh3trtskenjansramslavljezvizdlud
Slike
 
 
 
Audio i video fajlovi
 
 
 
  Subscribe  
Obavesti me o