Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновије

Терзић: „Градићемо нови стадион“

Генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић на церемонији “Црвено-бело вече”, одржаном вечерас у београдском хотелу “Хајат” најавио је изградњу новог стадиона.

Месецима увелико припремамо, студију, папирологију за изградњу новог стадиона. Треба нам сигурно две године да припремимо све планове, пројекте, дозволе јер морамо ићи у корак са новим временом. Морамо се прилагодити гледаоцима, јер сматрамо да ће нови стадион бити нова покретачка снага развоја нашег клуба. Очекујем да за две године почне свечана изградња новог стадиона. Увелико преговарамо са потенцијалним инвеститорима и надам се да смо на добром путу. Планирамо да стадион буде капацитета 42.000 гелдалаца и коштаће око 200 милона евра. О свему томе већ разговарамо са врхом државе и са Владом Републике Србије. Тражимо најбољи модел изградње новог стадиона јер смо свесни да смо власници изузетно вредног земљишта од 16,5 хектара – уз громогласни аплауз истакао је Звездан Терзић.

The post Терзић: Градићемо нови стадион appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

3 comments

CvijanovicZoran1964 дец 17, 2019 at 17:43

U našoj Srbiji sve neke nenormalne ideje… Prvo nacionalni stadion a standard nam 30.000 din. pa most hoće da prebace u park i sada srušiti stadion i baciti 200 mil. na manji stadion… IZGLEDA DA SU SVI NORMALNI OTIŠLI IZ SRBIJE A OSTALI SU SAMO …

Reply
krvavi zvezdas-DE дец 16, 2019 at 13:36

kakav bre stadion jel ti vidis sta radis sa klubom..apsolutno ne treba stadionda bi se jos vise ugradjivao kao u pojacanja kilava koje si dovodio

Reply
ĐOLE BARI 91 дец 16, 2019 at 12:08

KAPACITET NOVOG STADIONA NE SME DA BUDE ISPOD 65-70 HILJADA !!! U PRVENSTVENIM MEČEVIMA ĆE I TAKO BITI POLUPRAZAN ALI ZA EVROPSKA TAKMIČENJA ĆE NAM TREBATI TOLIKI KAPACITET . JER TREBA BITI PAMETAN I ZA EVROPSKA TAKMIČENJA IĆI NA MAKSIMALAN BROJ GLEDALACA PO NIŽIM CENAMA A NE KAO OVE GODINE KAD SU KARTE BILE PRESKUPE ZA NAŠE STANDARDE ŠTO SE ODRAZILO NA POSETU.

Reply

Leave a Comment