Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаНајновијеОбавештења

Звезда довела велико појачање!

Кошаркашки клуб Црвена звезда је пред озваничењем сарадње са Кевином Пантером сјајним кошаркашом који долази из Олимпијакоса.

Кевин Пантер је Американац рођен у Њујорку пре 26 година. Игра на бековским позицијама мада му више лежи улога шутера него разигравача екипе.

Европску каријеру је почео у грчком Лаврију, потом играо за бегијски Антверпен, пољску Розу Радом, да би у фебруару 2018. стигао код Драгана Шакоте у АЕК из Атине. Освојили су Куп Грчке и ФИБА Лигу шампиона после чега је Пантер прешао у Виртус из Болоње где је прошле сезоне сарађивао са Александром Ђорђевићем и опет освојио ФИБА Лигу шампиона. Летос је као велико појачање и жеља Дејвид Блата дошао у Олимпијакос где је од почетка ове сезоне имао добра и лоша издања. Одласком Блата и доласком Кемзуре на клупу Олија му се статус променио и играо је мање у последње време.

У Евролиги је просчено бележио 6,8 поена по утакмици, имао 1,9 скокова и 0,8 асистенција по мечу. За два поена је просечно шутирао 39,2 одсто, за три поена 17,9 одсто, а са линије пенала 70 одсто.

https://youtu.be/Qi8VN61Luss

Повезане вести

5 comments

Darko дец 24, 2019 at 21:15

Pa ovaj ima asistencija koliko i Odzo, a šut za tri statističkih mu je gori od Filipa Čovića!!!! Ovi stvarno ne znaju šta rade…

Reply
krvavi zvezdas-DE дец 24, 2019 at 17:36

pink panteru je bolji skor od Odza za 0,1%

Reply
Estrella Roja дец 24, 2019 at 16:53

Asistent sa 0.8 asistencije po meču, a šut za tri poena manji od dvadeset posto. Nije reč o Šakil o Nilu nego o kombo beku, sve da bi Junior bio manje loš ili, po Šakoti, ostao najbolji plej. Od velikog kluba ostade ona prevoznička firma iz Ko to tamo peva, samo umesto Krstića sada su tu Čović i sin.

Reply
окнарб дец 24, 2019 at 14:23

ХОЋЕМО ЛИ ДОВЕСТИ ПЛЕЈА И ДА ЛИ ИСПАДАМО ЗА ПРВА ЧЕТИРИ МИЈЕСТА АКО ИЗГУБИМО У ПОДГОРИЦИ?

Reply
krvavi zvezdas-DE дец 24, 2019 at 17:37

ne dovodimo pleya i cetvrti moze da budemo ako nas pusti fmp a buducnost ima da nas ugasi

Reply

Leave a Comment