Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновијеТрансфери

Мо и Дерик прецртани за Евролигу. Да ли следи и раскид сарадње?

Кошаркашки клуб Црвена звезда мтс скинуо је Мохамеда Фајеа и Дерика Брауна са листе лиценцираних играча за наступе у Евролиги.

Доласком Кевина Пантера и Владимира Штимца тандем интернационалаца скинут је из „ростера“, што се може видети и на званичном порталу Евролиге.

Фаје и Браун нису били у тиму на претходном мечу, у победи Црвене звезде над Приморском (90:78) у Копру у утакмици АБА лиге.

Поједини медији пренели су да ће Звезда покушати да раскине сарадњу са сенегалским и америчким кошаркашем.

Истовремено, претходних дана кроз медије се провлачила прича и да ће центар Мајкл Оџо напустити клуб. Помињао се повратак у ФМП, али је Нигеријац такву опцију наводно одбио, међутим како се незванично сазнаје Оџо је у процесу добијања српског пасоша, па се очекује да ће ускоро за наш клуб наступати као домаћи играч.

Повезане вести

2 comments

MILOS RANKOVIC дец 26, 2019 at 17:57

STA SAD OPET DA CUTIMO,STA NISMO PRIVATNI KLUB,KAZU OZDU DA IDE U FMP ON NECE,NARAVNO KLAN IZ ZELEZNIKA STANE NA NJEGOVU STRANU I TO JE,IDE FAJE,OK STA JE TO TATIN SIN URADIO VISE PROSLE GODINE OD FAJEA,I ON JE ZADUZIO ZVEZDU ONDA,MRSKO MI VISE DA SLUSAM I GLEDAM O KK ZVEZDA,DOSAO IGRAC KOJI IGRA NA KECU I DVOJCI,STO NIJE OTISAO PLEJ ILI BEK,KK CRVENA ZVEZDA JE KLUB NEBOJSE COVICA,I SAD CEMO GA ZVATI KK TATA I SIN,I PUNA BRE PODRSKA SVIM NAVIJACIMA KOJI ZVIZDE SINU,NASTAVLJAMO ZVIZDANJE SLEDECE NEDELJE,NISAM HTEO DA KOMENTARISEM PROTIV PRIMORSKE,BRUKA I SRAMOTA BRE,LJUDI IGRAJU SA SEDAM IGRACA,NISU PRIMILI PLATE KO ZNA I OPET GINU,NASE ZVEZDE SE PROVEDE,EMITIRAJU DEDA MRAZA UMESTO U DVORANU NA TRENING,SRAMOTA BRE,HOCU DA VIDIM TE RADIKALE PROTIV BAJERNA

Reply
ĐOLE BARI 91 дец 26, 2019 at 13:38

DERIK BRAUN NIJE NIŠTA POKAZAO,ALI JE SRAMOTA DATI OTKAZ FAJEU. TREBA ODMAH DOVESTI JAKU PETICU ,ODŽO ONU LOPTU ZA PLAŽU NE MOŽE DA UHVATI. AKO JE TAČNO DA JE ODBIO POVRATAK U FMP TREBALO GA JE ODMAH PRODATI A NE DAVATI MU DRŽAVLJANSTVO. JOŠ NIŠTA NIJE IZGUBLJENO ČAK I AKO IZGUBIMO OD POTURICA,GIST SE POPRAVLJA,LORENCO IGRA SIMULTANKE,IMAMO PO MENI NAJJAČI TIM . MORAMO DA PRESTANEMO DA SE DELIMO,POTURIČKA I HRVATSKA BAGRA JE TO JEDVA DOČEKALA.

Reply

Leave a Comment