Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЗвездине легендеНајновијеФудбал

Традиционално новогодишње дружење ветерана

На крају ове 2019. године секција ветерана Црвене звезде организовала је традиционално новогодишње дружење са легендама клуба које се одржава већ годинама уназад.

Као и сваке године у просторијама ветерана одржава лепо дружење са легендама клуба. Празнично време наши најстарији чланови користе како би се окупили, сумирали утиске из године на измаку и направили планове за нове победе.

И ове године наши ветерани су окупили породице својих преминулих чланова, и на тај начин још једном показали да се старају о њима, да су у сваком тренутку спремни да помогну, као и то да Звездини фудбалери никада не могу бити заборављени.

Супруге Звездиних преминулих играча врло радо су се и ове године одазивале позиву. Помоћ им, наравно, много значи, али како истичу највредније им је време проведено са нашим некадашњим фудбалерима, препричавање доживљаја из младости и оживљавање сећања на оне који су били велики део Црвене звезде и који су оставили дубок траг у њеној богатој историји.

Новогодишњем коктелу присуствовао је и председник фудбалског клуба Црвена звезда Светозар Мијаиловић.

Ми овде имамо дужност да бринемо о сваком човеку који је дао допринос и радио у Звезди, као и о његовој породици. Ово је сусрет који увек обнови сећања на људе који више нису са нама, а који су део Звезде. Такође, ово је и подсећање за младе да ће Звезда увек бити уз оне који су били део ње и који јој трајно припадају. Велика је част бити председник оваквог клуба – поручио је Мијаиловић.

Дружење наших прослављених фудбалера завршено је уз жељу да, после још једне фантастичне године, наредна буде још успешнија и да наша Црвена звезда настави да ниже успехе како у Европи тако и у домаћим шампионатима.

The post Традиционално новогодишње дружење ветерана appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment