Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаМлађе категоријеНајновијеФудбал

Новогодишњи коктел Омладинске школе

Поводом завршетка веома успешне 2019. године за нашу Омладинску школу, одржана је пригодна прослава која је уприличена урученим наградама пријатељима клуба.

Присутнима се у Лаунж бару стадиона „Рајко Митић“, бираним речима, обратио директор наше Омладинске школе Драган Младеновић.

Хтео бих да се захвалим председнику Светозару Мијаиловићу, генералном директору Звездану Терзићу, спортском директору Митру Мркели, директору финансија Марку Петровићу, почасном председнику Драгану Џајићу на свему оном што су учинили у последњих пар година да врате Црвену звезду где припада. Драго ми је да имамо пријатеље који су данас позвани, како би им се захвалили на свему што су учинили да наша Омладинска школа буде оно што је данас. Растемо из дана у дан као и клуб и покушавамо да померамо границе уз помоћ свих који су данас овде и који помажу развоју наше Омладинске школе. Хтели смо да покажемо респект према ономе што чините за нас и да вам се захвалимо – рекао је Младеновић.

На речи бившег фудбалског аса надовезао се и главни тренер наше Омладинске школе – Никола Јелић.

Захвалност свим нашим сарадницима, свим спортским пријатељима, посебна захвалност нашим школицама фудбала од којих добијамо свакодневне информације о играчима. Хвала и скаутима, јер то је јединствени пројекат у Европи где скаути из љубави раде у Црвеној звезди већ трећу годину. Ми смо највећи клуб у региону, нећемо се задовољавати микро-успесима. Не заустављамо се, знамо шта нам је коначни циљ и уз вашу помоћ верујем да ћемо га остварити – истакао је Јелић.

Након обраћања, пријатељима клуба су уручене награде. Плакете захвалности добили су: Физио тим, ФК Вождовац, Основна школа Вожд Карађорђе, Спортска гимназија, Банбус, ФК Чукарички, Хотел Н, Хотел Престиге, Петар Костић, Миодраг Стајић, Драгољуб Мишевић, Дванаеста гимназија, Завод за спорт Републике Србије и Цептер.

The post Новогодишњи коктел Омладинске школе appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment