Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОсталоХокеј

Јуниори Звезде поражени од Јесеница, следи двомеч са Бледом

Јуниори Црвене звезде су претходне суботе одиграли свој меч у оквиру ИХЛ такмичења у Јесеницама. Црвено-бели су отишли у пуном саставу за Јесенице, појачани играчима из сениорског састава, али су нажалост доживели пораз.

Звездини оклопници су се одлично држали прве две трећине. У првој су Јесеничани повели са 1:0 голом Шмида, да би Звезда у другој трећини преокренула резултат на 1:2 преко Драговића и Млађеновића. Ипак, Звезда није издржала, па су домаћини на 40 секунди пред крај овог периода изједначили на 2:2 преко Кумановића. У последњем периоду Јесенице преко Крмеља (2) и Подрекара долазе до победе од 5:2.

Већ у недељу и понедељак (29. и 30. децембар), Звездини јуниори имају нове изазове. Наиме, у Београд долази екипа Бледа са којом ће црвено-бели оклопници одиграти двомеч. Обзиром да Блед заузима високо треће место на табели, има и улогу фаворита, али верујемо да ће чета Николе Бере успети да смогне снаге и да у пуном саставу покаже да може више од онога што тренутни резултати говоре.

Мечеви се играју од 16:15 (недеља) и 10 часова (понедељак).

(извор/фото: czbg.net)

Повезане вести

Leave a Comment