Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуНајновијеТрансфериФудбал

Кањас се враћа у домовину?

Претходног лета стигао је у редове нашег клуба из солунског ПАОК-а. Хозе Алберто Кањас је први Шпанац који је понео црвено-бели дрес и чинило се да ће својим искуством много помоћи нашој екипи превасходно у изазовима Лиге шампиона. На почетку сезоне је и показивао због чега је доведен, али како је време одмицало тридесетдвогодишњи Кањас је био све назапаженији на терену. Посебно је у сећању остала слаба партија у Лондону против Тотенхема, након чега је готово и изгубио поверење тренера Владана Милојевића.

Како преноси портал „hotsport.rs“ ни нови тренер нашег клуба Дејан Станковић нема претерано поверења у шпанског везњака, па је извесно да се растанак примакао. Кањас има две понуде из домовине и селидба из Београда је питање дана. Интересовање за Кањаса показали су чланови шпанске „Сегунде“ Кадиз и Албасете. Кадиз је тренутни лидер другог ранга шпанског фудбала са седам бодова више у односу на Алмерију, док екипа Албасетеа са 27 бодова заузима 13. позицију.

Хозе Алберто Кањас је у домовини наступао за екипе Бетиса и Еспањола, а поред нашег клуба наступао је за енглески Свонси и већ поменути солунски ПАОК.

Повезане вести

1 comment

kалуђерица1 дец 27, 2019 at 19:59

Срећан му пут, једно ништа од играча а за њим и остали сем можда Бена.

Reply

Leave a Comment