Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Звезда обрадовала малишане из „Антон Скале“

Фудбалски клуб Црвена звезда наставио је сарадњу са основном школом „Антон Скала“ у оквиру Солидаритy пројекта чији је главни циљ пружање помоћи угроженим категоријама друштва. Уз дружење и леп програм поделили смо им новогодишње пакетиће, као и чланске карте нашег клуба.

Неколико дана пред улазак у нову 2020. годину представници Црвене звезде обрадовали су малишане који похађају школу за образовање деце са аутизмом. Председник нашег клуба Светозар Мијаиловић обратио се присутнима и исказао задовољство због акције која се спроводи са оваквом врстом установе. Посебно одушевљење изазвао је некадашњи капитен и садашњи члан стручног штаба Црвене звезде Ненад Милијаш. Председник Мијаиловић и Ненад Милијаш сложили су се да у будућности очекују већи број акција са установама оваквог типа.

Велико ми је задовољство што се сарадња са основном школом „Антон Скала“ наставила. Желео бих да честитам запосленима на великом раду и труду који улажу у раду са децом. Малишани су данашњом приредбом показали да су једнаки са остатком својих вршњака. Посебно ми је драго што смо данас уручили 47 чланских карата и добили исто толико нових чланова Црвене звезде – истакао је председник Светозар Мијаиловић.

Присутима се обратила и директорка школе Наташа Селић Станковић.

Неописива је срећа наших ђака не само због поделе пакетића, већ и због посете младих фудбалера. Поред донације коју смо добили од Фудбалског клуба Црвена звезда и УЕФА нашој школи, данашња посета је још један диван гест. Сви ђаци су били веома заинтересовани за чланске карте. Захвалила бих се Црвеној звезди што нам је изашла у сусрет и поделила чланске карте не само ђацима, већ и члановима њихове породице и на тај начин нас прелепо изненадила у духу правих шампиона – закључила је Наташа Селић Станковић.

После недавне посете стадиону „Рајко Митић“, деца са посебним потребама овог пута уживала су у дружењу са нашим омладинцима и кадетима који су се потрудили да им улепшају последње дане у 2019. години. Ненад Милијаш заједно са младим надама нашег клуба делио је деци новогодишње пакетиће и чланске карте Црвене звезде. Малишани нису крили одушевљење због добијених поклона и посете Звездине делегације. Захвалност нашим представницима исказали су поклонима које су самостално припремили.

Фудбалски клуб Црвена звезда наставиће и у 2020. години са хуманитарним радом уз жељу да усрећи што већи број малишана широм наше земље.

The post Звезда обрадовала малишане из „Антон Скале“ appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment