Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Пакетићи и прослава за најмлађе звездаше

У врло згуснутом календару који је испуњен утакмицама, путовањима, тренинзима и свакодневним активностима, КК Црвена звезда увек у време Новогодишњих празника пронађе времена за породично окупљање и оне које су будућност свих нас – децу.

Традиционално, и поред тренинга који се одржавао у време новогодишње представе, чланови породица, супруге и деца играча и запослених у КК Црвена звезда дружили су се у суботу заједно у Београдском Драмском позоришту а најмлађи су том приликом добили и новогодишње пакетиће.

Пре, за најмлађе најважнијег догађаја доделе поклона од Деда Мраза, организовано је дружење, богата трпеза и позоришна представа.

Док су им тате тренирале на паркету хале „Александар Николић“ спремајући се за наставак изузетно напорне сезоне, најмлађи су недалеко од хале, на Црвеном Крсту провели тренутке које ће памтити, јер ко се од нас не сећа Деда Мраза, поклона и Нове Године?

Овом приликом КК Црвена звезда се захваљује Београдском Драмском Позоришту, великом Звездашу Југу Радивојевићу, компанији ИДЕА која је обезбедила пакетиће,свим нашим пријатељима и спонзорима који су на било који начин помогли у организацији овог лепог догађаја и дружења, и учинили деци наших играча и људима који свакодневно вредно раде у клубу, да и ову Нову Годину дочекају на најлепши начин!

 

The post Пакетићи и прослава за најмлађе звездаше appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment