Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеТрансфериФудбал

Стефан Хајдин се враћа са позајмице

Само је питање тренутка када ће и дефинитивно Рибеиро Сантана Жандер напустити редове Црвене звезде и тиме оставити упражњено место на позицији левог бека. На тој позицији нови тренер Дејан Станковић имаће једино Милана Родића, а како тренутно ствари стоје клуб неће доводити новог играча, већ се окреће играчу који је претходних шест месеци провео на позајмици.

Наиме, Стафан Хајдин први део шампионата провео је на позајмици у градском ривалу екипи Вождовца. За екипу која своје мечев игра „на крову“ Тржног центра „Стадион“ Хајдин је забележио 16 наступа, постигао је један погодак, а два пута се нашао у судијској бележници. Двадесетпетогодишњи леви бек у редове нашег клуба дошао је почетком 2018. године из суботичког Спартака. Пре одласка на позајмицу у Вождовац забележио је укупно десет наступа у црвено-белом дресу и то седам у националном шампионату и три у Купу Србије. Учествовао је у освајању две шампионске титуле и током зимских припрема имаће прилику да се наметне новом тренеру Дејану Станковићу и себи обезбеди пролећни боравак на стадиону „Рајко Митић“.

Повезане вести

5 comments

Darko јан 6, 2020 at 15:16

Stižu Tutorić i Kadu….

Reply
Nikola јан 5, 2020 at 20:15

Hajdin, Bože gospode samo nam je on falio, a prodaju Marina i Borjana (ako je tačno), vratite još Planića i Krnetu, a na golu Stamenkovića i da se borimo za treće mesto…

Reply
калуђерица1 јан 5, 2020 at 19:24

Сумњива нека работа!? Надао сам се да Марина неће продати али оде нам можда и најбољи играч, који ли су следећи потези!

Reply
dusan јан 5, 2020 at 19:13

odlicna vest, odlican levi bek. da li ovo znaci da mi prebijenu banku nemamo?

Reply
krvavi zvezdas-DE јан 5, 2020 at 19:24

imamo dugove i ni prebijene banke i nemamo mozga sa prelaznim rokom

Reply

Leave a Comment