Moja Crvena Zvezda
Звездаши широм светаФудбал

Вујадин Савић на позајмици у Динаму из Дрездена

Вујадин Савић у дресу Звезде

Штопер француског прволигаша Бордоа, Вујадин Савић због превелике конкуренције на својој позицији у тиму није успео да избори минутажу, и због тога је прослеђен на позајмицу до јуна у екипу немачког друголигаша Динамо Дрездена. Иако је за услуге младог репрезентативца Србије био заинтересован и Бундеслигаш Фрајбург, управа Бордоа се одлучила да га позајми клубу који је био једна од препрека Звезде на путу до Барија 1991. Савић ће тако вероватно поново добити већу минутажу, и на лето ће се освежен вратити на запад „Земље галских петлова“.

Повезане вести

6 comments

Vlada Tosic јан 24, 2012 at 21:12

Mene samo jedno cudi, KAKO JE NJEGOV OTAC DOZVOLIO DA ODE ? OD SVIH BIVISH IGRACA SMATRAM DA JE NAJINTELIGENTNIJI, i NAJNACITANIJI NJEGOV OTAC DUSAN SAVIC… I nekako mi ne ide uz njega ovakav sin…

Reply
ariljac јан 24, 2012 at 18:33

Koliko se secam da je zahtevao da igra u prvoj postavi odmah ili ide…I nasi su mu rekli IDI….I svaka im cast..

Reply
Miki Delija јан 24, 2012 at 17:45

Tako to ide…sa 17-18 godina Zvezda pa Bordo pa Dinamo Drezden a onda Oberhauzen i ako bude imao srece Guangdzong i to je to…Ni prvi ni poslednji koji je unistio svoju karijeru u potrazi za novcem!!!!

Reply
DNL јан 24, 2012 at 16:04

Ово је потврда оног што је Пешић причао пре неки дан ..
Прво се покажи у својој лиги , освоји нешто , стекни неки ауторитет , па тек онда са неким именом иди у иностранство..
Овако ће завршити сваки играч који буде срљао за парама и страним лигама.. Где год да оде на позајмицу , гледаће га као туђег играча , који ће да оде следеће сезоне, тако да нико неће заснивати одбрану на њему..

Reply
MARKO јан 24, 2012 at 14:58

Koga briga za ovog ? Daleko mu lepa kuca kad trci za parama !

Reply
crni_redstar јан 24, 2012 at 15:07

ma sva sreca da smo se ratosiljali bede! ovo je klasican primer tatinog sincica…zavrsice karijeru pre nego sto je i poceo! tutuban onaj pravi!

Reply

Leave a Comment