Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Успешно настављена акција „Чеп за хендикеп”

Фудбалски клуб Црвена звезда пружила је помоћ Удружењу „Чеп за хендикеп“ и са навијачима сакупила 15 пуних кутија чепова, што ће олакшати процес набавке инвалидских колица онима којима је то најпотребније.

Црвена звезда наставила је традицију учествовања у хуманитарним акцијама. Овога пута, наш клуб заједно са навијачима пружио је помоћ Удружењу „Чеп за хендикеп“ и тиме дао допринос набавци ортопедских помагала особама са инвалидитетом широм Србије. Од 27. септембра наш клуб је и званично кренуо у ову акцију, а до сада су звездаши показали велику хуманост, као и у свакој хуманитарној акцији.

Акција и позив на прикупљање чепова у сврху хуманитарне помоћи организацији „Чеп за хендикеп“ прошла је изузетно успешно. Наш клуб је прикупио 15 пуних кутија чепова што ће сигурно убрзати и олакшати процес набавке инвалидских колица онима којима је то најпотребније. Кутије су данас испражњене и однете Удружењу „Чеп за хендикеп“.

Кутије за прикупљање чепова биће и у наредном периоду постављене код Ред стар шопа, Делије шопа, улаза у галерију, испред Медија центра, испред терена Омладинске школе и у „Звезда Лоунге“ бару.

На првенственим утакмицама кутије ће бити постављене и испред улаза на трибине нашег стадиона.

Делије, наставите са прикупљањем чепова и покажите да, као и увек, имате велико и хумано срце.

The post Успешно настављена акција „Чеп за хендикеп” appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment