Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Звезда зове чланове клуба на први тренинг

Фудбалски клуб Црвена звезда, у складу са традицијом, позива све чланове клуба да у петак 10. јануара у 11 чаосва присуствују првом тренингу првотимаца у Новој години.

Тренинг ће се одржати на помоћном терену испод северне трибине а право на присуство ће имати сви који са собом понесу чланску карту нашег клуба. Улаз је испод зграде СД Црвена звезда, преко популарне зелене капије.

И овим путем вас позивамо да учествујете у нашој акцији 1+2 до 50000, где од сваког сениора очекујемо да током 2020. године обнови своју чланарину и учлани по два нова члана.

Недавно се члановима и звадашима на ову тему бираним речима обратио и председник Светозар Мијаиловић.

Поштовани звездаши, чланови нашег клуба, прави је тренутак да видимо шта је наша Звезда постигла у години за нама и колико смо и себе уградили у успехе вољеног клуба. лма много догадаја које са поносом истичемо из одлазеће године и радосно их се сећамо: јубиларна 30. титула, трилер у Копенхагену, други узастопни улазак у Лигу шампиона. Поред свих ових успеха, финансијске стабилизације клуба као и великих инфраструктурних радова на стадиону „Рајко Митић“, у јавности је остало мање приметно да званично имамо преко 27.000 чланова клуба. Поносни смо на сваког члана који је са Звездом пролазио кроз углавном радосне, али понекад и тешке моменте током 2019. године. Нарочито смо поносни што је сваки динар од чланства отишао у Звездину фондацију која има циљ да помогне развоју клуба, а посебно Омладинској школи и ветеранима – истакао је Мијаиловић.

Постигли смо много, наставио је председник, али да ли ћемо се задовољити овим бројем чланова?

Нећемо, наравно! Зато вас позивамо да нам се придружите у акцији да сваки члан клуба обнови чланарину, али и учлани по два нова цлана и сви заједно приближићемо се ономе што је нас велики, заједнички циљ и сан: 50.000 чланова ФК Црвена звезда. Делује немогуће? Пре само две године изгледала је тако и цифра од 27.000 чланова, а она је сада стварност која нас учи да циљеви увек морају да буду високи, јер велики клубови само тако остају велики. А ми то свакако јесмо – закључио је Мијаиловић.

Сервис за чланство ће у петак радити од 9 до 17 чаова. Наша канцеларија је на западној трибини, улаз поред Музеја.

Подсећамо да је учлањење нових чланова, као и обнова садашњих чланарина, могућа и онлине на сајту https://budideozvezde.rs/

Видимо се…

The post Звезда зове чланове клуба на први тренинг appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

Dejo јан 10, 2020 at 14:11

Kako se moze uclanit u Crvenu Zvezdu

Reply

Leave a Comment