Moja Crvena Zvezda
АрхиваДомаћи шампионатФудбал

Zvezda hoće trio Rada

Ranko Stojić sada na potezu

Prethodnog leta sa Banjice na Marakanu preselio se Andrija Kaluđerović, a da li će u u zimskom prelaznom roku još neki Građevinar krenuti put Marakane ostaje da se vidi.

Iako je ponovo aktualizovana priča o dugovanjima Crvene zvezde za Kaluđerovića, gde finansijer kluba sa Banjice Ranko Stojić želi i da vrati mladog napadača, naš klub je preko Gorana Vasilijevića opipavao puls za čak tri fudbalera Rada. U pitanju su Aleksandar Todorovski (26), Branislav Jovanović (25) i Miloš Dimitrijević (26).

O eventualnom prelasku trija na Marakanu, Ranko Stojić je kratko izjavio:

– Od prelaska nema ništa, a razlog je valjda svima dobro poznat.

Aleksandar Todorovski

Aleksandar Todorovski je iako rođeni Kraljevčanin, zabeležio četiri nastupa za reprezentaciju BJR Makedonije. Karijeru je započeo u beogradskom Radničkom. 2005. godine seli se na Kipar gde za tri sezone menja tri kluba APOEL, Digenis i AEL. 2008. vraća se u Srbiju i oblači dres Rada za koji je do sada odigrao 63 utakmice.

Branislav Jovanović je takođe karijeru započeo u

Branislav Jovanović

mlađim kategorijama beogradskog Radničkog, a put ga je zatim vodio prego Jedinstva iz Surčina, Beograda, kiparskog Etnikosa, Napretka i Partizana do Rada. Njegova igra se poredi sa igrom Slaviše Jokanovića.

Miloš Dimitrijević

Miloš Dimitrijević, iako rođeni Beograđanin svoju karijeru gradio je u Francuskoj u mlađim kategorijama Nanta, a od 2004. do 2007. nastupao je i za prvi tim Nanta. Zatim se seli u Grenobl, a put ga nakon toga vodi na Banjicu u Rad. Nedavno je pozvan i u najbolju selekciju Srbije, ali zbog povrede nije nastupio.

Повезане вести

5 comments

Comments are closed.