Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОбавештењаФудбал

Звезда стигла у Пафос

Експедиција Црвене звезде стигла је у добро познату базу на Кипру, где ће на првом делу зимских припрема боравити до 21. јануара.

После јучерашње прозивке и првог тренинга у 2020. години наши првотимци су, данас у раним јутарњим часовима, допутовали на први део зимских припрема које ће одрадити у Пафосу, познатој бази за припреме на Кипру. Експедиција нашег клуба стигла је у хотел „Александар Велики“ нешто после 10 часова по локалном времену, после лета који је трајао мало више од два сата.

Сунчано време и пријатних 17 степени Целзијусових сачекало је црвено-беле који су орни за почетак припрема у Пафосу. За први дан боравка у овом прелепом кипарском граду планиран је поподневни тренинг. Нови стручни штаб, на челу са главним тренером Дејаном Станковићем у Пафосу ће највише радити на физичкој спреми наших фудбалера док ће онај други део припрема у Турској послужити кроз бројне утакмице за формирање тима, игре и достизање што боље форме за старт пролећног дела Суперлиге.

На први део зимских припрема Дејан Станковић повео је 29 фудбалера. На пут нису пошли Хозе Кањас и Жандер, а у односу на прозивку на Кипар је стигао брзоноги крилни везиста Југ Станојев, који је јесенас имао запажену улогу Графичару, у развојном тиму нашег клуба. У Пафос су допутовали:
Милан Борјан, Зоран Поповић, Александар Станковић, Никола Васиљевић, Милан Гајић, Марко Гобељић, Милош Дегенек, Немања Милуновић, Радован Панков, Срђан Бабић, Страхиња Ераковић, Милан Родић, Југ Станојев, Милош Вулић, Бранко Јовичић, Његош Петровић, Душан Јованчић, Вељко Николић, Мирко Иванић, Жељко Гаврић, Ел Фарду Бен, Алекса Вукановић, Раџив Ван Ла Пара, Матео Гарсија, Вељко Симић, Милан Павков, Ричмонд Боаћи, Антонио Томане, Никола Крстовић.

Црвена звезда боравиће на Кипру до 21. јануара, одиграће и један припремни меч, а већ 24.јануара преселиће се у Турску где ће у периоду до 7. фебруара одиграти шест припремних мечева.

Повезане вести

1 comment

Otpisani101 јан 11, 2020 at 13:33

Bez trojice ozbiljnih pojacanja uz zvezdinu decu bojim se da ni 11 bodova prednosti nije dovoljno…pogotovu sto su zadnja pojacanja veliki promasaji…uz to vucic se slihta partizanu …u vreme mirka i dacica mi smo se borili za zivot u svim sportovima…oni kod vucica pogledajte fudbal i kosarku od tolikih dugova kupuju skuplje od nas…nadam se da velika armija zvezdinih navijaca nece dozvoliti da prodjemo kao kod grof i poklonimo titulu komsijama…ali ovo sluti na vec vidjeno…daj boze da gresim ali kada su izbori partizan odjednom ojaca finansijski…ali se uzdam u delije da nece to vise dozvoliti…

Reply

Leave a Comment