Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеПрипремеФудбал

Јутарњи тренинг – Мотивисани и концентрисани

Ритам на зимским припремама полако се појачава. Други тренинг у Пафосу, а први данашњи, протекао је у раду са лоптом, као и на подизању аеробног капацитета играча.

Фудбалере Црвене звезде ведар дух не напушта. Иако је недеља, први дан са два тренинга од доласка на Кипар, наши првотимци показују да су максимално озбиљни и концентрисани.

Лепо време и 16 степени Целзијусових послужило наше момке који су били орни за рад. Шеф стручног штаба Дејан Станковић, после уобичајеног загревања и вежби снаге, радио је са екипом на техници додавања, као и на убрзању тачности паса.

Наши фудбалери су поново показали колико су фокусирани, па је проценат тачног додавања био велики. Обуо је Станковић копачке, овога пута у улози тренера, и прелепим потезима петом, као и прегледом игре, подсетио да мајстор увек остаје мајстор.

После тога, наши првотимци радили су лагана истрчавања са једног на други крај терена. Колико је слога и заједништво присутно у Звездином тиму говори и то да су све време фудбалери трчали у истој линији и пружали свој максимум.

Поента рада у три групе током преподневног тренинга била је што боља циркулација лопте и рад на подизању ареобног капацитета.

Нове обавезе на Кипру чекају Звездине фудбалере данас у поподневном термину.

The post Јутарњи тренинг – Мотивисани и концентрисани appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment