Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКонференције за медијеКошаркаНајновијеРегионална лига

Шакота и Штимац пред дуел са Мега Бемаксом

Кошаркаши Црвене звезде у понедељак 13. јануара гостују екипи Мега Бемакса. У сусрету који ће бити одигран у новобеоградској Хали спортова „Ранко Жеравица“ црвено-бели немају право на кикс и победа је императив.

Дан пре сусрета медијима су се обратили тренер нашег кошаркашког колектива Драган Шакота и најбољи играч недавног евролигашког дуела у Француској Владимир Штимац:

– „Морамо да констатујемо на почетку да ова екипа Меге није она иста од пре три недеље када су дошла нова три играча. И то се види по свему. Убацују по 100 поена по утакмици, имали су велику шансу да победе и у Љубљани и у Задру. Увек сам имао респект према младим играчима и морамо врло озбиљно да схватимо ову утакмицу јер играмо са екипом која је јако агресивна, игра врло брзо, и има много скокова, по чему су први у лиги. Не треба заборавити да су у систему јер је исти тренер ту већ годинама“, рекао је Драган Шакота.

Звезду овај меч чека после велике победе наад Асвелом, а пред дупли програм у Евролиги.

– „Тешка утакмица је пред нама, очекује нас тим који је по квалитету много бољи од тренутног пласмана на табели. Нови играчи су донели квалитет, све утакмице које су одиграли у претходном периоду су им биле на једну лопту, играју агресивно, са много скокова и поена. Са друге стране ми морамо да одговоримо на ту агресивност и да максимално ангажовано дођемо до своје игре и циља, а то је победа у овом мечу на који гледамо као да је евролигашки“, рекао је један од јунака велике победе у Лиону Владимир Штимац.

Повезане вести

1 comment

Dejo јан 13, 2020 at 00:20

Sakota trazi da jos dva igraca u KK Crvena Zvezda budu dovedena Covicu

Reply

Leave a Comment