Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiАтлетикаВажноНајновијеОстало

Мирјана Стојановић и више од 30 атлетичара АК Партизан 1945 прешло у Црвену звезду

Атлетски клуб Црвена звезда по мало и неочекивано добила је низ појачања како у такмичарском, тако и у стручном кадру. Иако је прелазни рок завршен велики број атлатичара који су претходне сезоне наступали за АК Партизан 1945 из Београда нису пререгистровани за овај клуб и самим тим добили су прилику да и ван прелазног рока промене клупске боје.

Доскорашњи тренер нашег вечитог ривала Мирјана Стојановић прешла је у редове црвено-белог атлетског клуба, а с`обзиром да се атлетичари превасходно везују за своје тренере, пут стадиона „Рајко Митић“ из Хумске 1 кренуо је и велики број репрезентативаца свих узрасних категорија. Међу повратницима је и неколико атлетичара који су пре пар година били приморани да пређу у редове Партизана.

Катарина Сирмић једна од најбржих девојака Србије, нова чланица АК Црвена звезда

Тако је приступницу са црвено-белима потписало више од 30 нових атлетичара међу којима су сениорски репрезентативци Катарина Сирмић, Иван Марковић, Катарина Илић, Сергеј Савић… али и веома успешни репрезентативци у млађим категоријама попут Тијане Јапунџић, Тамаре Вулетић, Катарине Милосављевић, Стефана Михајлова, Миодрага Тресовића, Марка Тасића

У овом ”пакету” требало би да буде и Милош Раовић. Након проблема са папирологијом када му је повратак у Звезду пропао, некадашњи пулен Милоша Салашког би ипак на крају требало да поново обуче дрес Црвене звезде.

Овим трансферима шампион Србије и учесник Купу шампиона ће додатно појачати своје редове поготово у штафетним дисциплинама.

У новембру су Црвену звезду већ појачали између осталих Армин Синанчевић, Кристина Гојковић,…

Нове атлетичарке Црвене звезде Бојана Каличанин (преговори још у току), Тијана Јапунџић и Катарина Илић

(извор/фото: atlex.rs)

Повезане вести

1 comment

Igor јан 13, 2020 at 10:35

Tako će i iz Zvezde zapaliti sutra. Možda su neki od njih Zvezdaši, ali nisu svi sigurno. Naravno, razumem profesionalnizam. Mi „gledamo“ srcem, a oni…

Reply

Leave a Comment