Moja Crvena Zvezda
Featured Važne vesti Важно Најновије Припреме Фудбал

Детаљан рад на тактици за крај трећег дана

Фудбалери Црвене звезде су око 18 часова по локалном времену одрадили четврти тренинг по доласку на Кипар у којем је у центру пажње била тактика.

Нешто више од сат времена провели су изабраници шефа стручног штаба Дејана Станковића у раду на градском стадиону на Пафосу.

Уводни део подразумевао је стандардно загревање и разгибавање, да би потом истрчавањима од краја терена до центра завршили неопходну припрему пред тренинг.

Затим се прешло на пажљиво и марљиво објашњавање тактике коју наш стручни штаб жели да наметне нашим првотимцима, а они су упијали све инструкције и савете тренера Станковића. Сав фокус био је усмерен на тактичке замисли, као и на позиционом померању и тачним, правовременим додавањима.

После тога су наши првотимци, подељени у две групе, играли фудбал на скраћеном терену. Већ сада се види колико су озбиљно и мотивисано ушли у ове припреме са жељом да своју игру подигну на још виши ниво. Сигурно је да овакав вид тренинга прија нашим фудбалерима, јер када је лопта у ногама све је лако.

Полако се рад црвено-белих усмерава и ка ономе што их чека у наставку. То подразумева да се игра што брже и да екипа изгледа што компактније на терену.

Фудбалери Звезде ће сутра имати тренинг само пре подне, а остатак дана ће искористити да се добро одморе и напуне батерије за све што им предстоји.

The post Детаљан рад на тактици за крај трећег дана appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

0 0 vote
Article Rating

Повезане вести

Subscribe
Обавести ме о
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x