Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеПрипремеФудбал

Детаљан рад на тактици за крај трећег дана

Фудбалери Црвене звезде су око 18 часова по локалном времену одрадили четврти тренинг по доласку на Кипар у којем је у центру пажње била тактика.

Нешто више од сат времена провели су изабраници шефа стручног штаба Дејана Станковића у раду на градском стадиону на Пафосу.

Уводни део подразумевао је стандардно загревање и разгибавање, да би потом истрчавањима од краја терена до центра завршили неопходну припрему пред тренинг.

Затим се прешло на пажљиво и марљиво објашњавање тактике коју наш стручни штаб жели да наметне нашим првотимцима, а они су упијали све инструкције и савете тренера Станковића. Сав фокус био је усмерен на тактичке замисли, као и на позиционом померању и тачним, правовременим додавањима.

После тога су наши првотимци, подељени у две групе, играли фудбал на скраћеном терену. Већ сада се види колико су озбиљно и мотивисано ушли у ове припреме са жељом да своју игру подигну на још виши ниво. Сигурно је да овакав вид тренинга прија нашим фудбалерима, јер када је лопта у ногама све је лако.

Полако се рад црвено-белих усмерава и ка ономе што их чека у наставку. То подразумева да се игра што брже и да екипа изгледа што компактније на терену.

Фудбалери Звезде ће сутра имати тренинг само пре подне, а остатак дана ће искористити да се добро одморе и напуне батерије за све што им предстоји.

The post Детаљан рад на тактици за крај трећег дана appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment