Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаНајновијеОбавештења

Саопштење КК Црвена звезда – Прва велика победа, али борба се наставља!

КК Црвена звезда мтс обавештава јавност да је жалбено веће АБА лиге које броји три члана, преиначило у уторак 14.01.2020. године УСЛОВНУ казну дисциплинског судије Саше Павличића Бекића изречену нашем клубу поводом утакмице 13.кола АБА лиге Будућност ВОЛИ – КК Црвена звезда мтс.

Према новој, преиначеној, али и даље УСЛОВНОЈ казни КК Црвена звезда се враћа одузети бод, смањује новчана казна на 15.001 еуро, и клуб неће плаћати никакве трошкове организације неодигране утакмице 13.кола АБА јтд лиге у Подгорици!

Жалбено веће као другостепени орган осим ових одлука, потврдило је да ће коначну одлуку о поновном одигравању утакмице донети Председништво АБА лиге, које је у одсуству спортског директора лиге (који је условно постављен на претходној Скупштини) једино меродавно тело, које није на време донело одлуку о одлагању утакмице.

Председништво АБА лиге је својим неодлучивањем нанело штету КК Црвена звезда мтс, зашта ће наш клуб покренути одговарајући судски кривични поступак, уколико Председништво не исправи свој евидентни пропуст!

Ова одлука жалбеног већа по којој се нашем клубу у сваком случају било какве одлуке Председништва враћа неоправдано одузети бод, смањује новчана казна, представља велику победу КК Црвена звезда мтс. Наш клуб не сноси никакву одговорност за казну од 15.001 евро, већ је то одговорност Председништва АБА лиге које није донело никакву одлуку! Борба КК Црвена звезда за регуларност и легитимитет лиге се овде не завршава, већ наставља пуним капацитетом! Као клуб сматрамо да смо се у целокупној ситуацији од 27.12.2019. године понашали одговорно и у складу са свим пропозцијама и прописима АБА лиге, и то у временима у којима је споран легитимитет многих органа, па и целе асоцијације – АБА лиге.

КК Црвена звезда мтс наставиће и у наредним данима са својим правним тимом бројне активности како би председништво АБА што пре донело једину могућу одлуку, а то је одигравање нове утакмице, али и око осталих важних питања попут легитимитета ове асоцијације у којој постоје бројне мањкавости које нису случајност и наносе велику штету свим клубовима АБА лиге!

 

Повезане вести

2 comments

MILOS RANKOVIC јан 14, 2020 at 15:03

IGORE DAO SAM TI PLUS ZA KOMENTAR,ALI NEMOJ POCINJATI NECIJI NADIMAK ILI IME SA VELIKIM SLOVOM KOJI NAS GAZI I GAZI,ON JE GORI OD BILO KOG MRZITELJA SRBA,PREDLAZEM NASOJ ZVEZDI DA NADJE NOVINARA ZA TV ZVEZDA KOJI CE DA PLJUJE PO groblju KO ONI NAS,DRUGO OVO NIJE POBEDA NEGO PRAVDA,MI HOCEMO DA IGRAMO SA siptarima IZ podgorice,NECU ZNATI GDE SU, SAD JE FRKA ZVEZDA POCELA DA IGRA,AKO SE IGRA MI POBEDIMO I DOBIJEMO GROBLJE MI SMO PRVI,UZ USLOV DA FMP POBEDI groblje U SUBOTU STO CE BITI SIGURNO,MI KAD BUDEMO KOMPLETNI UBEDJEN SAM DA NIKO NEMA SANSE DA NAM PRIDJE NI BLIZU,OVA TRI IGRACA STO SU DOSLI DAJU NEKU HEMIJU,VIDI SE PONOVO BORBA,SMEH,RASPOLOZENJE,VOLJA MA SVE,ZATO POZIVAM SVE NAVIJACE ZVEZDE DA SUTRA NAPUNIMO ARENU DO POSLEDNJEG MESTA,KARTA NIJE SKUPA,DA GRMIMO KO NIKAD,TEK CEMO DA DEREMO SAMO POLAKO,I SAMO JOS NESTO NAROD IZ CRNE GORE POSTUJEM,ZNA SE NA KOGA MISLIM KAD KAZEM siptare,TO SU ONI KOJI SU GURALI SINOVE DA BIJU NASE IGRACE I NAVIJACE I NARAVNO MRZITELJE SRBA mila I bokana

Reply
Igor јан 14, 2020 at 14:33

A ubedjivalo me je groblje da će da nas izbace iz plej ofa jer je Tegi smrad postavio na net sliku člana koji govori o tome da ko ne dodje na utakmicu da se registruje 20-0, oduzima bod i da ta ekipa ne može u plej of. Ali su izostaviti jednu bitnu stavku u tom zakonskom tekstu, par reci ali veoma bitnih :). Naravno, po priči tih „ljudi“ mi smo sve ukrali od kad postojimo, a oni preposteno osvojili 13 titula zaredom. To je sekta, to nije klub. Gazi Zvezdo na svim poljima!

Reply

Leave a Comment