Moja Crvena Zvezda
Featured Važne vesti Važno Najnovije Pripreme Fudbal

Fokus na uigravanju četvrtog dana na Kipru

Naši prvotimci odradili su oko 10 časova pre podne jedini trening četvrtog dana priprema na Kipru. Rad na terenu gradskog stadiona obeležila je taktika.

Fudbaleri Crvene zvezde naporno treniraju na pripremama u Pafosu. Posle dva dana sa po dva treninga, danas su naši momci odradili jedan trening u prepodnevnim časovima.

Posle standardne aktivacije, neophodne za pripremu treninga, stručni štab je naše prvotimce poslao na centar terena gde su igrali popularnu ševu u kojoj su učestvovali svi fudbaleri. Osmesi i zadovoljstvo videli su se na licima našim prvotimaca pa je rad bio znatno lakši.

Zatim se prešlo na taktičko uigravanje, što je obradovalo naše fudbalere jer je ponovo lopta bila u nogama. Detaljan rad i objašnjavanje najsitnijih delova taktike, koju stručni štab na čelu da Dejanom Stankovićem želi da nametne, uveliko daje svoje obrise.

Ozbiljno i fokusirano su pristupili naši fudbaleri koji su nešto više od pola sata upijali savete naših trenera. Sve se ponovo završilo osmehom i zadovoljstvom na licu, a Zvezdine snage danas će imati slobodno popodne koje će iskoristiti da napune baterije i odmore za sutrašnje izazove.

The post Fokus na uigravanju četvrtog dana na Kipru appeared first on SD Crvena zvezda.

Tekst na sajtu SD

Povezane vesti

Komentari

avatar
 
smilegrinwinkmrgreenneutralarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouthsmehplezmigskenjbatinarazmcudisokkitahmmmmfacepalmgreenslavitrofejkezsok2udartompuskezzzsmeh3trtskenjansramslavljezvizdlud
Slike
 
 
 
Audio i video fajlovi
 
 
 
  Subscribe  
Obavesti me o