Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеПрипремеФудбал

Гаврић: „Сањам прву утакмицу у Звезди“

Колико се марљив рад у нашој филијали Графичар исплати, најбоље нам може описати веома талентовани Жељко Гаврић, доскорашњи капитен Звездиног Б тима. У разговору за клупски сајт, млади офанзивац осврнуо се на личне, али и клупске амбиције, као и на то колико му је значио период привикавања на сениорски фудбал у Звездиној филијали.

Први пут сам на Пафосу и могу да кажем да су услови сјајни. И летос сам био део припремног периода, али тада нисмо били на Кипру. Осећам се много искусније због тога што сам прошао летње припреме са првим тимом Црвене звезде. Очекивања и надања су таква да ћу дати све од себе да се добро покажем и наметнем на прави начин. Наравно да бих волео да добијем шансу на пролеће. Што се клупских амбиција тиче, оне су увек исте. Тренер се променио, али такве ствари се не мењају када сте у Црвеној звезди. Желимо да освојимо дуплу круну и тиме заокружимо успешну сезону – нагласио је Гаврић.

Не крије задовољство због рада са Дејаном Станковићем.

– Био је велики играч који је освајао много трофеја, а и први утисци као стручњаку су сјајни. Задовољство ми је да тренирам под његовом командом, а и са људске стране да ме Станковић одушевљава. Стално ме саветује и често разговарамо, а то је веома битно за младог играча који се тражи у сениорском фудбалу. Ту су наравно и моји саиграчи који су дуже време овде и који ме на сваком тренингу бодре и саветују.

Љубав према црвено-белој боји усађена му је од рођења, а период играња у Графичару му је и омогућио да се навикне на обавезе које га чекају у првом тиму.

Од малих ногу сам велики навијач Црвене звезде. Почео сам да тренирам 2014. године и до сада имам само лепе речи и успомене на овај досадашњи период. Морам да признам да сам у Графичару почео да се привикавам на сениорски фудбал који се битно разликује од млађих категорија. Значило ми је то време проведено у нашој филијали да бих фудбалски сазрео, а то значи да ми је и сада много лакше јер немам ту препреку. Био сам и капитен, тако да сам се носио и са великом одговорношћу. Надам се да ћу заиграти и у првом тиму Звезде јер ће то бити остварење сна – закључио је офанзивни везиста Црвене звезде.

The post Гаврић: Сањам прву утакмицу у Звезди appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment