Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Бубања: „Фондација део великог Звездиног система“

Владимир Бубања члан управног одбора Звездине фондације приликом гостовања на Звездиној телевизији говори је о начину рада наше фондације, резултатима који су постигнути у претходном периоду, али и о важности чланства за клуб као што је Црвена звезда.

Пројекат „Звездина фондација“ развија се из дана у дан упоредно са све бољим резултатима наших играча на терену. Владимир Бубања гостовао је на Звездиној телевизији и том приликом приближио звездашкој јавности начин финансирања Звездине фондације.

Фондација се финансира из два извора, један извор је путем чланства док се други односи на донације клубу. Наши навијачи осим повластица које стичу чланарином директно помажу клуб уплатом годишње чланарине. Наша идеја је да рад фондације буде транспарентан и да навијачи преко сајта на којем постоји издвојен део који се односи на рад фондације буду упућени у шта смо уложили новац који су донирали. Велико нам је задовољство што из године у годину чланство расте. Ми се трудимо да разним акција подигнемо свест навијача колико је битно да буду чланови клуба који воле. Повећан број чланова доноси и додатна средства у клуб која омогућавају да квалитетније радимо и доносимо решења која могу бити од ширег значаја и користи – истакао је Бубања.

Новцем који је прикупљен кроз рад Звездине фондације купљен је минибус који ће се користити за потребе наше Омладинске школе.

-Крајем године, на последњој седници управног одбора донета је одлука да се купи минибус од 35 места. Иницијатива за један овакав подухват потекла је из Омладинске школе, размотрили смо иницијативу и после неколико седница одлучили да је минибус инвестиција која је неопходна за боље функционисање тог сектора. Један од разлога због кога је иницијатива усвојена јесте и потреба за безбеднијим и комфорнијим превозом наше деце.

Говорио је један од чланова управног одбора и о критеријумима на основу којих доносе одлуке у шта ће новац бити уложен.

-Иницијатива је кључна приликом одлучивања о томе куда ће бити усмерена средства. Фудбалски клуб Црвена звезда је велики систем са многобројним потребама које се не односе само на Омладинску школу већ и на секцију ветерана. Трудимо се да осим потреба најмлађих задовољимо и потребе легенди нашег клуба који су током каријере много дали Црвеној звезди. Фондација материјално помаже оне Звездине ветеране којима је помоћ неопходна а неретко се она односи и на усавршавање њихових чланова породице.

Председник нашег клуба Светозар Мијаиловић поставио је пред запослене циљ да у будућности Црвена звезда дође до 50 хиљада активних чланова.

Црвена звезда је клуб за који навија већина грађана Србије. Цифра од 50 хиљада чланова много је мања од броја људи који су симпатизери нашег клуба. Циљ за достизање 50 хиљада чланова био би велики успех не само за фондацију него и за клуб. То би била фантастична бројка, сматрам да није недостижна и да сви ми треба да радимо на том циљу. Фондација ће наставити да ради на начин на који је замислила у циљу доношења најбољих одлука које могу бити вишеструко корисне по неколико сегмената нашег клуба – закључио је Владимир Бубања.

The post Бубања: Фондација део великог Звездиног система appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment