Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаНајновије

Легендарни Власта Велисављевић власник сезонске улазнице

Један клуб вреди колико вреде његови навијачи. А Црвена звезда у том погледу има чиме да се поноси. Хук са трибина на утакмицама црвено-белих је заштитни знак клуба, а амбијент и атмосфера са Звездиних утакмица остају упамћени и препричавају се.

Скоро свако од нас има неког свог са којим дели најлепше успомене, а такве успомене настају и у ’’Штарк арени’’ и дворани ’’Александар Николић’’ када се нижу победе и када се заједно радујемо. Данима после великих победа са својим братом, сестром, пријатељем или кумом препричавамо бравуре црвено-белих хероја, а то је тако јер на свакој утакмици баш са њима делимо радост и тугу. Ипак, оно што је за све нас карактеристично, када погледамо око терена јесу добро позната лица која годинама имају своје место у дворани. Један од њих је Властимир Власта Велисављевић, великан српског глумишта, који из године у годину, из деценије у деценију, здушно бодри Црвену звезду као првог дана.

Жеља клуба и његовог партнера компаније „Europcar“ је била да се захвали легендарном Власти за његову оданост црвено-белим бојама. С тога, Власти је менаџмент клуба приредио лепо изнанеђење. Легенди нашег глумишта његову личну сезонску карту уручио је директор компаније „Europcar“ Владимир Илић. Погледајте како је то изгледало:

Подсећамо вас да је недавно КК Црвена звезда мтс пустио у продају полусезонске улазнице. Позивамо вас да се придружите Власти Велисављевићу и зауземете своје место у дворани колико већ у среду против Жалгириса. Цене су веома популарне, а можете их пронаћи на следећем линку:

Почиње продаја полусезонских карата!

The post Легендарни Власта Велисављевић власник сезонске улазнице appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment