Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОбавештењаФудбал

На Звездином тренингу – Висок ритам, брзина и тачан пас

Изабраници Дејана Станковића данас су у преподневним часовима на градском стадиону у Пафосу одрадили девети тренинг на зимским припремама.

Тренинг је започео још у хотелу, где су у великој сали наши фудбалери одрадили неопходну активацију и загрејали мишиће за предстојећи рад на терену. Потом су се упутили ка градском стадиону где их је дочекао наквашен терен јер је у јутарњим часовима падала јака киша.

То није омело Звездине снаге да поново буду максимално озбиљни и мотивисани. У наставку тренинга на терену уследиле су вежбе снаге у комбинацији са две различите лопте. Специфичне вежбе са фитнес и фудбалским лоптама, као и еластичним тракама представљали су физички јак тренинг. Наши првотимци су поново били максимално посвећени, а о томе говоре и похвале стручног штаба које су све чешће. За то су заслужни наши првотимци који посао одрађују на феноменалан начин.

Потом су се преселили на други део терена где су, подељени по групама, увежбавали брзину и прецизност додавања, као и кретање и отварање простора. Ритам, брзина и тачност обележили су ову вежбу, а тренер Дејан Станковић је непрестано хвалио и подстицао своје пулене да раде још јаче и брже.

Затим су наши фудбалери играли фудбал на два гола на скраћеном терену. Момци су задовољно држали јак ритам, а осмеси на лицу приликом сваког додира са лоптом још више су им подизали смаопоуздање.

Изабраници Дејана Станковића данас ће одрадити још један тренинг око 17 часова на градском стадиону у Пафосу.

The post На Звездином тренингу – Висок ритам, брзина и тачан пас appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment