Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОсталоХокеј

Двомеч Звезде и Јесеница на Новом Београду

Напокон је завршена и празнична пауза за хокејаше. Наиме, сениори хокејашког клуба Црвена звезда ће овог петка и суботе (17. и 18. јануар) одиграти двомеч против екипе Јесеница.

Јесеничани су остали велики дужници црвено-белима пошто су славили у последњем сусрету, ове две екипе, резултатом 3:2. Било је то велико изненађење и поред тога што се меч играо у Јесеницама јер је Звзеда важила за изразитог фаворита.

Тај пораз је продрмао црвено-беле оклопнике који су после пружили много боље партије, а то се посебно видело у дуелима са лидером Славијом, када су Звездини хокејаши славили у оба меча у Љубљани. Након што су неки други резултати ишли у прилог чети Јовице Руса (победа Триглава над Славијом и пораз Триглава од Младости), Звезди је поново добила прилику да, ако своје утакмице одигра на нивоу, поново запоседне на прво место.

Тренутно Славија има 44 бода из 20 утакмица, док је Триглав други са 36 бодова из 17, а Звезда трећа са 33 бода из 16 утакмица. Управо из тог разлога сви наредни мечеви, па и овај против Јесеница, су од велике важности за црвено-беле који имају и вољу и жељу да одбране титулу регионалног првака.

Утакмице против екипе Јесеница се неће играти у леденој хали „Пионир“, него на Новом Београду у хали „Пингвин“. Прва утакмица је на распореду у петак од 20 часова и 15 минута, док се друга игра сутрадан (субота) од 11 часова и 45 минута. Ово је лепа прилика за вас којима хала Пингвин није далеко да дођете и подржите наше хокејаше.

(извор/фото: czbg.net)

Повезане вести

Leave a Comment