Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеФудбалФутсал

Футсалери Црвене звезде савладали „Б“ репрезентацију Србије

У петак 10. јануара лидер Прве лиге Србије у футсалу, екипа КМФ Црвена звезда започела је припреме за пролећни део сезоне. Први део шампионата црвено-бели „мајстори игре на петопарцу“ окончали су са максималним учинком, па је почетак припрема протекао у жељама да се са таквим играма и настави и да се наш клуб у првој сезони постојања окити шампионском титулом.

Само дан касније, у суботу 11. јануара црвено-бели су одиграли и први сусрет. У Спортском центру „Зорка“ у Шапцу одигран је сусрет између КМФ Црвена звезда и „Б“ репрезентације Србије. Пред око 2.000 гледалаца наша екипа је наступила без неколико стандардних играча, док су селекцију Србије чинили играчи који конкуришу за позив у најбољу футсал селекцију „Орлова“.

Утакмица је обиловала отвореном игром, великим бројем лепих потеза, а на крају је публика видела и осам погодака. Наша екипа је заслужено славила резултатом 6:2.

КМФ Црвена звезда изражава велику захвалност како граду Шапцу, тако и организаторима сусрета, на позиву да буду део ове спортске вечери и клуб наглашава да ће се увек радо одазвати позиву да гостује у граду на Сави како би се промовисао футсал у Србији.




(извор/фото: КМФ Црвена звезда)

Повезане вести

Leave a Comment