Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеПрипремеФудбал

Јак ветар – још јача Звезда

Други данашњи тренинг који су одрадили пулени Дејана Станковића на градском стадиону у Пафосу обележило је лоше време, јак ветар али и веома озбиљни и посвећени фудбалери Црвене звезде.

Због лошег времена и поподневне кише, Звездине снаге су уобичајено загревање и активацију мишића одрадили у хотелу, да би се око 18 часова преселили на терен градског стадиона у Пафосу.

Иако је киша падала јаким интезитетом, терен на стадиону је био у одличном стању, а то не чуди јер наши првотимци у Пафосу имају одличне услове за рад годинама уназад.

Стручни штаб је за Звездине фудбалере и овог пута спремио оно што највише воле – лопту. Подељени у три групе радили су на организацији напада и предаји лопте. Ветар је био све јачи, али пулени Дејана Станковића све време су држали висок темпо.

Затим се прешло и на игру на два гола.Тимови подељени у две групе слушали су савете стручног штаба и марљиво их претварали у дело. Могле су се чути похвале упућене од стране Дејана Станковића, али и осталих тренера. Потом су, такође подељени у два тима, али овог пута на скраћеном терену, играли фудбал и правили брзе акције које су испраћене аплаузима стручног штаба. Креирали су наши фудбалери одличне, брзе нападе које су испраћене реализацијом наших офанзиваца.

Наши момци су се после сат и по времена упутили ка хотелу на заслужени одмор после два напорна тренинга, а већ сутра их очекују нови изазови на зимским припремама на Пафосу.

The post Јак ветар – још јача Звезда appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment