Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Са Црвеном звездом и “Champions Travel”-ом у Барселону!

КК Црвена звезда мтс припремио је у сарадњи са “Champions Travel”-ом још једно лепо путовање и прилику да сви који то желе, бодре црвено-беле у још једној важној и великој евролигашкој утакмици.

КК Црвена звезда и “Champions Travel” организују чартер лет и дводневни аранжман у Барселони где ће се наредног четвртка одиграти меч 21.кола Евролиге између домаћег истоименог клуба и КК Црвена Звезда.

Кошаркашка утакмица биће одиграна у “Палау Блауграна” хали,у којој се играју кошаркашке и рукометне утакмице, као и мечеви футсала и роллер хокеја и која је дом кошаркаша Барселоне већ деценијама.

За све који желе да бодре црвено-беле који и ове године са великим успехом играју најелитније европско клупско такмичење, овај дводневни аранжман доноси им лепу прилику да упознају један од најлепших градова на свету.

Барселона је главни град покрајне Каталоније и други град по величини у Шпанији. Налази се на обалама Медитерана, у долини која је окружена морем на истоку, планинама Сијера де Кољсерола на западу, реком Љобрегат на југу и реком Бесос на северу. Барселона је град препознатљив захваљујући пре свега катедрали Саграда Фамилија, недовршеном делу чувеног шпанског архитекте Антонија Гаудија, затим Парку Гуељ – месту где је познати архитекта живео последњих 20 година свога живота… Једно од најпривлачнијих места је шеталиште Лас Рамблас које се налази између Трга Каталоније и луке, али су део велике понуде и стадион Камп Ноу и дворана Палау Блауграна где ће кошаркаши Црвене звезде у четвртак играти свој меч са једним од фаворите за освајање овогодишње Евролиге.

Програм путовања:
22.јануар 1.дан БЕОГРАД – БАРСЕЛОНА

Састанак учесника путовања на аеродрому Никола Тесла 2 сата пре полетања. Полазак авиона за Барселону, лет ЈУ6054 у 10.00; Долазак у Барселону 12.40 и трансфер до хотела. Смештај у хотел; слободно време за индивидуалне активности; Ноћење.

23.јануар 2.дан БАРСЕЛОНА

Доручак; слободно време за индивидуалне активности; Око 19ч трансфер до хале Палау Блауграна где ће се играти утакмица 21. кола Евролиге 2019/20 између ФЦ Барселона и КК Црвена звезда, са почетком у 21.00; трансфер до аеродрома и чартер лет за Београд одмах по завршетку утакмице.

О ценама овог аранжмана који се креће већ од 349 евра, избору хотела (у понуди су хотели Маданис и Виладомат Барселона) и свим осталим техничким детаљима аранжмана сви заинтересовани могу контактирати клупског партнера “Champions Travel” на следеће телефоне и путем мејла:

011 4048 570 / 011 4048 571 / 011 4048 572 или на е-маил: bojana@championstravel.rs

Цена путовања укључује: авио превоз на релацији Београд-Барселона-Београд чартер летом, аеродромске таксе, 1 ноћење са доручком у изабраном хотелу (доручак – шведски сто), трансфере према програму путовања, лате чек аут у хотелу 23.јануара, градску боравишну таксу и трошкове организације путовања.

Цена путовања не укључује: улазницу за утакмицу, међународно путно осигурање и индивидуалне трошкове путника.

Будите уз Црвену звезду у Барселони!

The post Са Црвеном звездом и “Champions Travel”-ом у Барселону! appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

Srle Estrella Roja јан 17, 2020 at 15:38

Dobra ideja za put, ali nelogično da nisu obezbedili i ulaznicu uz aranžman.. Pa koja je poenta da sami jurimo kartu?!!!!

Reply

Leave a Comment