Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаНајновијеОбавештења

Сви у Арену јер свака је важна!

Кошаркаше Црвене звезде у размаку од само 48 часова очекује још један велики испит, утакмица 20.кола Евролиге са АЛБОМ из Берлина.

Црвено-бели десетковани повредама и умором у ритму који није уобичајен /трећа утакмица у 5 дана) дочекују екипу која је победила Олимпијакос у уторак увече у Пиреју,и која је по свом стилу игре јединствена у овом такмичењу – велики број шутева, поседа, контранапада.

Зато кошаркаше Црвене звезде очекује велики посао у петак увече. А да би он био добро обављен и мисија успешно завршена потребна је и подршка са трибина јер само заједно можемо до циља!

Црвена звезда је и даље једно од најпријатнијих изненађења овогодишњег издања Евролиге, и са скором 9-10 и даље је у конкуренцији за висок пласман.

Зато је црвено-белима потребна велика подршка у петак јер је свака победа у Евролиги злата вредна посебно ове сезоне у којој се игра 7 дуплих кола и у лиги у којој свако свакога може, и побеђује сваке недеље.

КК Црвена Звезда мтс обавештава и звездашку јавност да је клуб кажњен због “бацања кикирикија у правцу терена И записничког стола” сумом од 1000 евра након утакмице 19.кола са Жалгирисом. Пошто је очигледно да смо као клуб због великих казни под посебном лупом, још једном апелујемо на све који долазе на утакмице Евролиге и АБА лиге, да се понашају спортски, да не бацају предмете у терен, да не нападају службена лица, да се придржавају свих инструкција клуба о фер и спортској атмосфери на трибинама, јер се у супротном КК Црвена звезда мтс доводи у немогућ положај да игра елитно такмичење само како би платио казне. Навијајмо спортски и за Црвену звезду!

Будите уз Црвену звезду и помозите момцима на терену да у петак дођу до нове победе у Евролиги и наставе борбу за висок пласман!

Сви у Арену јер свака је важна!

Повезане вести

1 comment

krvavi zvezdas-DE јан 17, 2020 at 17:38

veceras nema kiksa..samo pobeda ali mnogo veca energija nego sa litvancima

Reply

Leave a Comment