Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОбавештењаФудбал

Крстовић: Сањам први гол у Звезди

Млади црногорски нападач Никола Крстовић, шест месеци носи црвено-бели дрес, вредно тренира и чека своју прилику. Најмлађи центарфор у првом тиму Црвене звезде у разговору за наш сајт говорио је о условима на Кипру, ко му даје савете, шта највише жели у наредном периоду, а имао је и поруку за све звездаше.

Први пут сам на Пафосу. Одличан хотел, имамо све оно што нам је неопходно да се добро спремимо. Услови су феноменални, терени су такође у одличном стању, а то је оно најбитније, да не дође до повреда, да будемо здрави. Веома добро се ради, имамо озбиљне тактичке тренинге који су другачији него пре, самим тим што се и стручни штаб променио. Све иде оним током којим смо и замислили – нагласио је Крстовић.

Личне жеље је спојио са интересима целе екипе, али не крије жељу за постизањем првог поготка у црвено-белом дресу.

– Очекивања су велика. Желим да постигнем први гол у црвено-белом дресу. Није битно да ли ће то бити у првенству или у купу, само да се мрежа затресе. Једва чекам да га прославим јер ће то бити испуњење мог сна. Такође, у шампионату желимо да повећамо бодовну разлику и покажемо да смо најбољи, а то важи и за куп. Циљ је дупла круна и ка томе тежимо, а то ова екипа по квалитету заслужује. Ми смо једна велика породица која тако и функционише и морам рећи да је резултат целог тима на првом месту.

Имао је шта да каже и о новом тренеру Дејану Станковићу.

– Утисци су феноменални. Када погледамо где је он играо и са каквим стручњацима је радио то довољно говори о његовим квалитетима. Освојио је Лигу шампиона и бројне титуле, што је огромна ствар. Стекао је велико искуство и он то жели да нам, из дана у дан, пренесе и верујем да ће ово бити један леп циклус са њим. Такође, мислим да ћемо поставити још веће циљеве које ћемо и остварити.

Крстовић поред себе има тројицу искусних нападача од којих купи знање, а добија савете и од осталих старијих колега.

– Они су одлични фудбалери, голгетери и имају ускуство иза себе. Највише савета добијам од Павкова, са њим баш волим да причам, али ту су и Боаћи и Томане који ми дају подршку. Они мање причају наш језик, међутим увек су ту да кажу шта мисле и шта треба да поправим. Павков ми помаже на скоро сваком тренингу, ценим то што је уз мене, зна колико желим да постигнем први гол и да сваки тренинг, утакмицу одрадим на највишем нивоу. Поред Павкова, ту су и савети од Борјана, Јовичића, Гобељића, Милуновића, као и помоћног тренера Милијаша. Сви су уз мене, верују ми, а на мени је да то поверење оправдам и временом постајем све бољи.

Млади репрезентативац Црне Горе имао је поруку и за наше навијаче.

Поручио бих им да не брину. Уз њихову подршку ми можемо све. То смо показали у неким великим утакмицама, били су ту и када није ишло, нису клонули, већ се песма још гласније чула. Прави су 12. играч и ми то ценимо. Ми ћемо дати све од себе, бићемо максимално посвећени и озбиљни. Ми смо сви једна породица и само тако ћемо достићи највеће домете – подвукао је млади нападач Никола Крстовић.

 

Повезане вести

Leave a Comment