Moja Crvena Zvezda
КошаркаМлађе категорије

Пораз кадета од Хемофарма

Кадети Црвене звезде поражени су у дербију 12. кола. Црвено-бели изгубили су од Хемофарма 63:67 (19:19, 13:18, 12:16, 19:14).

Поене за Црвену звезду постигли су: Лазаревић 3, Ступар 5, Скокнић, Николић, Воркапић 8, Ракићевић, Стријовић 2, Топаловић, Каплановић 20, Јовановић 17, Радишић, Миладиновић 4.

Вршчани су пружили веома добру игру и током већег дела меча били су у вођству. Црвено-бели су знатно ангажованијом игром, пре свега у одбрани успели да дођу до егала у последњој деоници, али услед неколико промашених шутева за три поена нису успели да направе преокрет.

Тренер Звездиних кадета истакао је да је Хемофарм заслужено стигао до победе и додао:

– На висини задатка били смо само у последњој деоници. Хемформам нас је поприлично осујетио одличном одбраном, која је била прилично агресивна и из које су веома добро играли у транзицији. Било је евидентно да су одлично припремили, урадили су сјајан скаутинг и успели да осујете наш напад – закључио је Симоновић.

Ово је био тек други пораз кадета Црвене звезде уз 10 победа у досадашњем делу сезоне, а црвено-бели тренутно деле прво место на табели заједно са Хемофармом и Партизаном који имају исти учинак.

Повезане вести

Leave a Comment