Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОбавештењаФудбал

Нови систем за кондициону припрему

Фудбалери Црвене звезде у преподневним часовима одрадили су први данашњи тренинг на градском стадиону у Пафосу. Поред увежбавања кретњи и додавања, акценат је стављен и на истрчавања у којима су првотимци показали снагу, вољу и карактер.

Вредно је почео осми дан Звездиних припрема на Кипру. У јутарњим часовина одрађена су уобичајена мерења, да би уследила и неопходна активација кроз вежбе загревања и разгибавања.

Око 10 часова наши фудбалери су изашли на терен градског стадиона у Пафосу. Орни за рад и добро расположени одрадили су уобичајено трчање и додатно разгибавање све у сврху добре припреме предстојећих изазова. Затим су фудбалери отишли на други део терена где су, подељени по групама, увежбавали брзину и прецизност додавања, као и кретање и отварање простора.

Још једном су брзина и тачност обележили ову вежбу, а тренер Дејан Станковић је непрестано хвалио и подстицао своје пулене да раде још јаче и брже. Голмани су радили одвојено са тренером Гашићем на техничким стварима који су неопходни за овај период припрема.

Последња вежба је била најзанимљивија, али и најтежа. Ретку прилику имамо на тренинзима да видимо и технику која је укључена у рад са фудбалерима. Преко разгласа наши првотимци добијали су знакове када да крену са истрчавањима, а интезитет и брзина су се постепено појачавали. Ноге су тешке, али су Звездине снаге показале карактер и психичку стабилност, па су дали свој максимум.

У наставку дана, наши фудбалери имају заслужен предах, да се добро одморе, јер их кроз неколико сати очекује други тренинг.

The

Повезане вести

Leave a Comment