Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеТрансфериФудбал

Калчо Меркато: „Саного већ допутовао у Београд“

Пуно приче је било претходних дана око трансфера фудбалера из Обале Слоноваче, Секуа Санога. Овај 29-годишњи везиста је жеља Црвене звезде.

Саного је надомак „Маракане“. Италијански портал „calciomercato.com“ објавио је информацију да је Африканац већ допутовао у Београд заједно са менаџером Ђанлуком ди Домеником.

Наводи се да је за Санога својевремено била заинтересована и Рома, али да није успела да га ангажује. Саного је жеља новог тренера Црвене звезде, Дејана Станковића.

Секу Саного је наступао дуги низ година у Швајцарској, где је са великим успехом играо за Лозану, Тун и Јанг Бојс. Прошле зиме је у трансферу тешком 7.000.000 евра напустио шампиона Швајцарске и појачао Ал Итихад, али се не налази у плановима овог клуба и слободан је у избору нове средине.

Повезане вести

4 comments

Suhoj37 јан 20, 2020 at 14:46

Daj Bože da grešim, ali mislim da je ovo još jedna promašena investicija. Mi prosto nemamo skauting dobar. Ja stvarno ne znam da li mi ijednog igrača pratimo duže vreme, nego ih samo dovodimo gledanjem sa Jutjuba. Jedini stranci koji znaju znanje su Ben i Garsija, koji je bio žrtva Milojevićeve taktike. Ipak mislim da će sada on i Ben da ubijaju po bokovima, ako normalno Deki bude forsirao napadački fudbal.

Reply
Звездаш јан 19, 2020 at 17:28

Оно што сам видео преко Јутјуба, не краси га нека завидна брзина.

Reply
калуђерица24 јан 19, 2020 at 17:26

Да и овај не буде још једна погрешна Звездина инвестиција…

Reply
Dejo јан 18, 2020 at 23:12

Lepo bi bilo ovo da se realizuje ovaj trensver u nasoj Crvenoj Zvezdi

Reply

Leave a Comment