Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеПрипремеФудбал

Брже, тачније – ефикасније

Деветог дана зимских припрема на Пафосу у јутарњим часовим црвено-бели одрадили су још један тренинг. Изабраници Дејана Станковића поред рада на физичкој спреми посветили су се тактици, да би на крају у мини мечевима пљуштали голови са свих страна

Ближи се крај Звездиног припремног периода на Кипру. Сваким даном су наши првотимци све спремнији, бржи. Пуни жеље за доказивањем изашли су око 10 часова на терен градског стадиона у Пафосу.

Тренинг је почео лаганим загревањем и разгибавањем мишића на центру терена. Затим су кондициони тренери на челу са Федериком Панонћинијем наше фудбалере подвргли вежбама снаге и координације. Уз помоћ еластичних трака, фитнес и фудбалских лопти Звездине снаге су показале предан рад све у циљу што боље припреме.

После тога се прешло на преношење тактичких замисли стручног штаба на терен. Дефанзивна и офанзивна линија радиле су истовремено на побољшању кретње, као и на брзини и тачности додавања. Још једном се видео озбиљан приступ наших фудбалера, а тренер Дејан Станковић је имао осмех на лицу и аплаузима хвалио своје момке.

Подељени по групама, наставили су да играју фудбал на скраћеном терену. Озбиљним приступом и такмичарским духом наши фудбалери оставили су утисак високе мотивисаности и озбиљности. Првотимци су одрадили мини утакмице у којима се играло на гол више. Пљуштали су голови са свих страна. Екипа са најбољом гол разликом је победила, а у којој су играли голман Станковић, помоћни тренер Ненад Милијаш, Дегенек, Ераковић, Гајић, Јованчић, Вукановић, Бен и Павков.

У току данашњег дана изабраници Дејана Станковића одрадиће још један тренинг око 18 часова по локалном времену.

The post Брже, тачније – ефикасније appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

Loooka јан 19, 2020 at 16:48

Srce mi puno kad opet vidim Milijaša na terenu sa našim igračima, pa u kojoj god ulozi. Miki kapiten!

Reply

Leave a Comment