Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеФудбал

Звезда ТВ | Мистер и његова екипа

У новој епизоди серијала Звезда ТВ погледајте како су изгледале Звездине припреме на Кипру под командом нашег Мистера Дејана Станковића.

Црвена звезда је крајем децембра 2019. године именовала новог тренера Дејана Станковића. Од почетка припрема на Кипру, Мистер је сваким даном пленио радом, одговорношћу, био је уз екипу, бодрио и хвалио играче. Нова енергија се осећала у ваздуху на сваком тренингу, на свакој вежби. Фудбалери су га прихватили и прилагодили његовом раду као да је одавно ту. Многи млади играчи говорили су о њему и његовој каријери са великим поштовањем.

Како је и сам Мистер изјавио, играчи су му за кратко време ушли под кожу. Похвалио је све фудбалере и захвалио им се на поштеном и преданом раду, а нико не сумња да ће тако бити и у наредном периоду, пре свега на другом делу припрема које ће се од сутра обављати у Турској.

Остале занимљиве детаље и како је све то изгледало у Пафосу, на првим Звездиним припремама под командом Мистера Дејана Станковића погледајте у новој епизоди серијала Звезда ТВ.

 

Повезане вести

Leave a Comment