Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОбавештењаФудбал

Омладинци стигли у Италију

Јуниори Црвене звезде су јутрос допутовали на припреме у Лињано где ће брусити форму за наставак такмичења у Омладинској лиги Србије, као и Лиги шампиона за младе. На списку путника нашла су се 24 фудбалера, а наше бисере дочекало је сунчано време пред хотелом Соло Маре у ком ће боравити наредних 12 дана.

Након две одигране пријатељске утакмице у којима су наши бисери били успешнији од омладинца Жаркова (9:0) и сениора Радничког са Новог Београда (1:0), дошло је време за међународне провере и то против сениорских екипа. Наши омладинци ће 28. јануара одмерити снаге против Триестине, два дана касније против Ћаримузанеа, а 3. фебруара против НК Биље.

На списку путника нашли су се: Андрија Катић, Иван Гутеша, Александар Вулић, Лазар Гачић, Стефан Митровић, Александар Лукић, Мирко Миликић, Никола Савић, Давид Писар, Владимир Павловић, Урош Благојевић, Никола Стајић, Алекса Матић, Мартин Новаковић, Младен Ковачевић, Александар Илић, Петар Пиплица, Андрија Радуловић, Вања Панић, Никола Њамцуловић, Стефан Пешовић, Борисав Бурмаз, Илија Бабић и Матеја Бачанин.

Стручни штаб осим Славољуба Ђорђевића чине још: Никола Митић и Предраг Ранђеловић (помоћници), Игор Делибашић (кондициони тренер), Драган Бабић (тренер голмана), Александар Марјановић, Стеван Бељин, Немања Васовић (физиотерапеути), Александар Станковић (лекар), Дејан Цветковић (секретар стручног штаба) и Данка Рашковић (економ).

Наше бисере је дочекало сунчано време по доласку у Лињано, као и сјајни услови у хотелу Соло Море, а први тренинг у Италији биће одржан у 16 часова.

 

Повезане вести

Leave a Comment