Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Миланко Рашковић поново у Црвеној звезди

Некадашњи фудбалер Црвене звезде Миланко Рашковић враћа се у клуб у којем је провео три сезоне у другој половини прве деценије ХХI века. Рашковић је постигао договор са генералним директором нашег клуба Звезданом Терзићем и директором Омладинск школе Драганом Младеновићем и у наредном периоду биће задужен за скаутинг првог тима и пратиће младе фудбалере у Супер лиги и Првој лиги Србије. Истовремено ће бити задужен и за праћење фудбалера Црвене звезде који су на позајмицама у иностраним клубовима.

Поводом поновног ангажовања у нашем клубу Миланко Рашковић је изјавио:

– „Пресрећан сам што сам се вратио у вољени клуб. Указано ми је велико поверење, а на мени је да то клубу и вратим. Радујем се новом послу и надам се да ћу бити од користи Црвеној звезди.“

Миланко Рашковић је рођен 13. марта 1981. године у Рашки. Играчку каријеру започео је у локалној екипи Бане из Рашке, а затим је три сезоне носио дрес Зете из Голубоваца из које је 2005. године прешао у Црвене звезду. У дресу омиљених боја је забележио 50 наступа и био стрелац 11 погодака и окитио се двема дуплим крунама. Након нашег клуба наступао је за румунски Пандури, Чукарички, казахстански Шахтјор Караганди, чачански Борац, Земун, Колубару, Викторију Вандерерс са Малте, Младост из Купинова и Сремчицу.

Повезане вести

Leave a Comment