Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеПрипремеФудбал

Други тренинг у Белеку – Издржљивији, бржи, спремнији

Фудбалери Црвене звезде одрадили су јутрос по пријатном сунчаном времену први данашњи тренинг који је био комбинација захтевног кондиционог и техничко-тактичког рада.

Фудбалери Црвене звезде спремни су дошли на јутарњи тренинг другог дана припрема у Белеку, а добру атмосферу правило је и пријатно сунчано време, идеално за рад. Кондициони тренер Федерико Панонћини одрадио је са играчима активацију и загревање у фитнес центру хотела „Регнум“, тако да су одмах могли на терену да наставе са радом, уобичајен на овом делу припрема. Одрађен је сет занимљивих вежби које су биле увод у техничко-тактички део тренинга.

Тачан пас и контрола лопте били су увод у наредну тактичку вежбу у којој је Станковић за циљ потенцирао концентрацију, тачност и брзину реакције. Било је добрих акција, лепих голова, одличних одбрана голмана и сјајних реакција у дефанзиви.

Да ће ово бити комбинован кондициони и техничко-тактички тренинг видело се кад су Панонћини и његови сарадници преузели играче који су истрчавали напорене деонице без проблема уз честе повике помоћног тренера Ненада Милијаша „а’јмо момци, идемо, браво“. Добро истезање за крај тренинга..

Голмани су такође имали интензиван и захетван комбиновани тренинг под командом Душана Гашића, где се захтевала брза, хитра и правовремена реакција.

The post Други тренинг у Белеку – Издржљивији, бржи, спремнији appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment