Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОсталоХокеј

Звезда рутински против Војводине

Хокејаши Црвене звезде славили су још једном ове сезоне у дуелу против екипе Војводине. Овога пута београдски црвено-бели су били бољи у Новом Саду, а крајњи резултат је био 1:5 (1:2, 0:1, 0:2).

Војводина је боље отворила овај меч и већ у 2. минути дошла у водство од 1:0 преко Срђана Марковића. Испоставило се да је то био и једини гол домаћина на овом мечу. Наиме, Звездини оклопници су се уозбиљили и почели да стежу обруч око гола домаћина, па је Виктор Зуев уз асистенцију Андреја Цвика постигао свој првенац за Звезду и изједначио на 1:1 (12. минут). Само 2 минута после тога већ је било 1:2, а погода је постигао Павле Подунавац.

У другој трећини виђен је само један пак у мрежи домаћина, а егзекутор је био капитен Марко Бркушанин, на асистенцију Подунавца. Резултатом 1:3 је и завршен овај период.

У последњој трећини Звезда је потврдила да је тренутно много боља екипа од Војводине. Прво је Марко Бркушанин својим другим голом повисио резултат на 1:4 (44. минут), да би Роберт Сабадош, на асистенцију Бркушанина, у 56. минути поставио коначних 1:5.

Звезда се овом победом приближила водећој Славији и сада заостаје за њом само 4 бода.

(извор/фото: czbg.net)

Повезане вести

Leave a Comment